E2y

Hvordan laver krystal buketter

Traditionelle bryllupper gør brug af blomsterbuketter

Traditionelle bryllupper gør brug af blomsterbuketter. Hvis du har et traditionelt bryllup, men du ønsker det skal være unikt, hvad du kan gøre, er at lave nogle krystal buketter. Crystal buketter er virkelig attraktiv, selv om de virkelig kan tage tid at gøre. Gør dit eget krystal buketter vil helt sikkert være billigere end at bestille dem. Fremgangsmåden til fremstilling af krystal buketter er ganske enkel.

Hvordan laver krystal buketter. Planlæg på din buket.
Hvordan laver krystal buketter. Planlæg på din buket.

Her er de trin, hvordan du kan gøre krystal buketter:

  1. Materialer. De materialer, du får brug for dette projekt er 26 gauge ledning i sølv eller guld, nogle Swarovski krystaller i de farver, du ønsker, sakse og nogle bånd. Du kan købe disse materialer fra håndværk butik. Mængden af ​​tråd, som du får brug for, afhænger af hvor stor din have buketter til at være.
  2. Planlæg på din buket. Det første skridt er at planlægge, hvordan du vil have din krystal buket til at ligne. Du kan tegne eller arbejde med Swarovski krystaller og bånd, så det kan være nemmere for dig at se, hvad det ville se ud. Arbejde på en flad overflade og arrangere krystaller, bånd og ledninger, så du kan se temmelig meget, hvordan din endelige produkt vil se ud.
  3. Forbered dine ledninger. Nu kan du klippe ledningerne til din krystal buket. Hvis du ønsker, at krystaller buket til at være tæt og stramt, er du nødt til at skære kortere ledninger. Hvis du ønsker, at krystaller buket til at sprede ud, er du nødt til at skære ledningerne længere, så de kan bøje og lufte ud.
  4. Gøre krystaller buket. Når ledningerne er klar, kan du tråde Swarovski krystaller på dem. Det er op til dig, hvor mange krystaller, du vil bruge for hver af ledningerne. Bare sno ledningerne rundt, så du kan låse krystallerne på plads. Det kan være svært i første omgang. Du vil måske ønsker at arbejde med wire tang, så du kan bøje ledningerne nemt.
  5. Efterbehandling krystaller buket. Når du er tilfreds med krystaller buket, kan du begynde at gøre det færdigt. Skær ledninger ved bunden, så at ledningerne er lige. Bagefter kan du vikle et bånd rundt om ledningerne til at afslutte din krystal buket.

Det er de enkle trin, hvordan du kan lave din egen krystal buket. Du kan også bruge andre materialer i stedet for krystaller. Du skal bare nødt til at gøre din fantasi løb. Når du bruger disse crystal buketter til dit bryllup, vil du helt sikkert overraske og imponere dine gæster med denne idé. Du kan endda give disse buketter som et minde for din brudepiger.

At få nogle ideer om, hvordan du kan lave din krystal buketter

For at få nogle ideer til, hvordan du kan gøre din krystal buketter, kan du gå til forskellige hjemmesider. Nogle af de bedste hjemmesider, som du kan besøge er www.crystalbouquets.com , headpieceheaven.com og østrigsk-crystal.net . Se nogle af deres krystal buketter og du kan finde noget, som du kan bruge som inspiration for krystaller buket, at du kommer til at gøre.