E2y

Hvordan laver man en runde og firkantede akvarium

Hvis du er den type praktisk person

Hvis du er den type praktisk person, der nyder at bygge ting selv at spare på udgifterne, så måske et projekt, du kan være interesseret i, er at bygge din egen akryl akvarium. Et projekt som dette er både udfordrende og meget givende-og det faktum, at du ikke har brug for mange former for værktøj til at få arbejdet gjort betyder at gøre en akryl akvarium er et glimrende valg for alle, der ønsker at have et akvarium for deres fisk men kan ikke på grund af et stramt budget, eller endda for folk, der blot ønsker at få deres hænder våde i verden af ​​gøre det selv-projekter. Uanset hvad, hvis du er interesseret i at gøre noget som dette og bange for lidt hårdt arbejde, så er denne artikel vil hjælpe dig med at opbygge dit eget akryl akvarium med så lidt besvær som muligt, så længe du følge trinene nedenfor, derefter en omkostningseffektiv akryl akvarium er alle, men garanteret.

  • Første ting er at samle de nødvendige materialer. Dette vil omfatte dine akryl paneler (som kan købes hos en leverandør af akryl), akryl opløsningsmiddel, et opløsningsmiddel applikator, nogle papir, en blyant, målebånd og nogle ikke-giftig gas renere. Som anført ovenfor, behøver du ikke meget at bygge en akryl akvarium af dine egne, selvom du måske nødt til at gå igennem en smule indsats og forhandling at købe akrylplader i de priser, du ønsker. Under alle omstændigheder samle elementerne og klar din arbejdsplads.
  • Udarbejde dine tegninger. Afhængigt af hvordan du ønsker at gå om at gøre din akryl akvarium, kan tegninger enten tage en smule indsats eller slet ingen. Hvis du har korrekt målt arbejdsområdet, og har besluttet præcis, hvor du vil have dit akvarium til at være, og hvor stor, så er det simpelthen et spørgsmål om udarbejdelsen af ​​de nøjagtige målinger. Hvis du ikke har gjort det endnu, så du kan eksperimentere lidt med størrelser indtil du beslutter dig på en du ønsker at bruge, så husk at du bliver nødt til at tilbagekøbe eller i det mindste skære ned akrylplader, hvis du ændrer størrelsen på dine tegninger .
  • Forme brikkerne sammen. Brug dit akryl solvent og din applikator anvende limen til kanten af en af de akrylplader og forsigtigt sammensmelte de to paneler, du ønsker at starte med sammen. Den vanskelige del er at lade stykkerne sammen danner-skal du indstille dem på en måde, der ikke forstyrrer hærdningsprocessen, og vente i mindst tre timer, før du prøver at forme et andet stykke på den. Ved hjælp af tegninger du har tegnet op som guide, gentage dette trin igen og igen før du har samlet det akryl akvarium. Det kan godt tage lang tid, så vær klar til at have noget andet at gøre, mens du venter på de vedhæftede stykker til korrekt hærde.
  • Lad akryl akvarium fuldføre sin hærdeprocessen. Skønt opløsningsmidlet vil holde dem sammen efter et par timer, for de akrylplader til virkelig lukkes lukket, skal du bruge mere tid. Hvis du giver din akryl akvarium en uge til at lade hærdningsprocessen vasken i, så vil det aldrig bryde ud på egen hånd.


Hvordan laver man en runde og firkantede akvarium. Første ting er at samle de nødvendige materialer.
Hvordan laver man en runde og firkantede akvarium. Første ting er at samle de nødvendige materialer.

Efter ventetiden, er det sidste, du skal gøre for at flytte den til den placering, du havde planlagt det at være-og der har du det. Du har nu din helt egen akryl akvarium.