E2y

Hvordan laver man et æg Candler

Et af de mest nyttige værktøjer til fugl opdrættere er ægget Candler

Et af de mest nyttige værktøjer til fugl opdrættere er ægget Candler. Ægget Candler er en enhed, der giver fugl brugerne at kontrollere, om æggene i inkubatoren eller klarer sig godt, eller hvis fosteret inde i ægget allerede døde. Fjernelse af døde æg er vigtig, da døde æg faktisk kan rådne og kan bringe sygdommen fra de andre æg. Også døde æg optager plads og varme, en rugende fugl nødt til at give kun til hendes levende æg. Her er hvordan du nemt kan lave dine egne æg Candler.

  • Tilføj et hul. Først og fremmest skal du finde et korn boks, der er lige på størrelse med en almindelig lommelygte, som du har liggende rundt omkring i huset. Tag en saks og skære et rundt hul i toppen af ​​korn boksen. Sørge for, at hullet vil lade lys passere fra lommelygten, og på samme tid, vil ikke lade ægget falder lige ned i hullet. Hullet skal bare være stort nok til at kop æggene og holde det på plads, når du placerer et æg på toppen.
  • Indsæt lommelygte. Efter oprettelse hullet, lommelygten placeres inde i korn boksen og returnere låget til den lukkede stilling. Hvis dit blink er for lille, kan du blive nødt til at tage et lille håndklæde og bruge det til at ombryde omkring lommelygten. Dette vil sikre lommelygten på plads. Eller du kan tage et stykke Styrofoam og skære et hul i den, hvor du kan fastgøre den anden ende af lommelygten. Tænd lommelygten, når du er klar til at bruge ægget Candler.
  • Kontrol af æggene. Sådan kontrolleres embryoner inde i ægget, bliver du nødt til at tage æggene ét ad gangen og placere dem meget forsigtigt på toppen af ægget Candler hul. Med lommelygten, bør du være i stand til at se, om fosteret vokser inde i æggeskallen. En sund embryoet har forskellige vener forbundet hele ægget, hvilket betyder, at den lille embryo udvikler sig og bruger indholdet af ægget. Hvis du ikke kan finde de spidery små baner af blodkar inde i ægget, betyder det sandsynligvis, at fosteret er død. Døde embryoner har normalt en sky mørk lille klump, som du kan se indersiden af ​​skallen.
  • Timing. Sørg dog, at du dobbelttjekke hvert æg. Der er nogle æg, som simpelthen udvikle en lille smule senere end andre æg. Smid ikke æggene i det øjeblik du ser uklar lille klump. I stedet forsøger forlader æg til et andet par dage eller uger, og derefter vende tilbage til ægget. Sæt den tilbage på toppen af ​​den tændte æg Candler, og hvis der ikke er nogen blodkar udvikle omkring æggene endnu, er det et sikkert tegn på, at den lille foster ikke overlevede.


Med disse trin

Hvordan laver man et æg candler. Et af de mest nyttige værktøjer til fugl opdrættere er ægget candler.
Hvordan laver man et æg candler. Et af de mest nyttige værktøjer til fugl opdrættere er ægget candler.

Med disse trin, bør du være i stand til at afgøre, om æggene i kuldet er sunde eller ej. Sørg for at du ikke tjekker æg, der er mindre end en uge gammel. Inden en uge, vil du ikke være i stand til at se noget udvikle inde i æggene.