E2y

Hvordan laver nærende hjemmelavet hundemad

15 dage værd af hjemmelavet nærende hundemad i 1 time!

Når du laver den mad, brændstof din hvalp, behøver du ikke at bekymre dig om skadelige kemikalier, konserveringsmidler eller farlige biprodukter. Du vil ikke have at bekymre sig om en tilbagekaldelse af de naturlige fødevarer, som du opretter i dit køkken. Bare følg de seks enkle trin nedenfor og dine lodne venner vil takke dig for at elske dem nok til at sikre deres mad er sikker.

Trin 1

Kog 7 kopper brune ris på stovetop.

  • Fordi ris kan tage op til 45 minutter at lave mad, koge 3 pounds af jorden kalkunkød, mens du venter. (Fortrinsvis jorden kalkun bør være en blanding af hvid og mørkt kød.)
  • På dette tidspunkt, kok også 3 søde kartofler.

Trin 2

Hvordan laver nærende hjemmelavet hundemad. Kog 7 kopper brune ris på stovetop.
Hvordan laver nærende hjemmelavet hundemad. Kog 7 kopper brune ris på stovetop.

Skær 32 ounce af gulerødder og 16 ounces friske rå grønne bønner i små bide stykker på størrelse.

Trin 3

I en stor skål, bland alle de kogte ingredienser med de rå grøntsager. Du kan blande disse ingredienser i hånden eller bruge et køkken mixer.

Trin 4

Tilføj 4 dåser af salt-fri ærter og 1 spsk hytteost til blandingen. Ærterne vil tilføre fugt til opskriften, og hytteost vil bringe en dosis tiltrængt calcium.

Trin 5

15 dage værd af hjemmelavet nærende hundemad i 1 time! Skær 32 ounce af gulerødder og 16 ounces friske rå grønne bønner i små bide stykker på størrelse.
15 dage værd af hjemmelavet nærende hundemad i 1 time! Skær 32 ounce af gulerødder og 16 ounces friske rå grønne bønner i små bide stykker på størrelse.

Når maden er blandet godt i hånden, adskille det i 3 lige store portioner. Disse 3 lige store portioner vil vare i 5 dage hver.

Trin 6

Store 2 af portioner i fryseren-sikre beholdere til senere brug. Afkøl den resterende servering til øjeblikkelig brug.


Du har netop oprettet 15 dag værd af hjemmelavet nærende hundemad! Hver 5-dages servering vil være nok til at brødføde din hvalp en kop om morgenen og en kop om aftenen. Denne hundemad er helt naturligt og kan gøres økologisk ved hjælp af alle økologiske ingredienser. Der er ingen konserveringsmidler i denne sunde måltid og på grund af de naturlige ingredienser, der er meget lidt fedt. Fordi du kender din hund bedst, kan du ønsker at tilføje eller erstatte dine egne ingredienser til denne nemme opskrift. Disse hjemmelavede måltider er sikker på at holde din hund slank, sund og sulten efter mere!