E2y

Hvordan laver pet møbler

Dit kæledyr er som medlemmer af familien. Så hvorfor ikke give dem møbler til at fikse op deres liv? Du kan nemt gøre pet møbler, at dit kæledyr vil elske. Her er nogle forslag til konstruere møbler til din lodne venner.

Trin 1

Hvordan laver pet møbler. Lav en kat klatring center.
Hvordan laver pet møbler. Lav en kat klatring center.

Lav en kat klatring center. Du kan bruge næsten ethvert materiale du kan lide at konstruere pet møbler til din kat. Pap, træ eller endda PVC vil gøre det trick. For din kitty, overveje at gøre en klatring center. Konstruer et par enkle bokse med åbninger i dem og stak dem på en ujævn måde. Linje boksene med tæppe, hvis din killing kan lide at ridse. Vedhæft en hængende legetøj fra den øverste boks til at lokke din kat til at spille. Og gøre en ekstra komfortabel stedet for din kat at slumre væk dagen med et blødt tæppe. Fastgør hele apparatet til en solid base og introducere din kat til sin nye paradis.

Trin 2

Lav en hamster hjulet. Din ørkenrotte eller hamster elsker at løbe, og du kan lave PET møbler, der vil medbringe dit kæledyr timers morskab. For at gøre en kørende hjul, skal du først oprette en base af PVC-rør eller træ. Basen skal være bredden af ​​hjulet, og har en robust arm op én side, der understøtter hjulet. Du kan gøre selve hjulet ud af bunden af ​​en stærk spand eller enhver fladbundet cylinder med en åben side. Brug en møtrik og bolt til at fastgøre hjulet til armen, hvilket sikrer at hjulet kan dreje frit på axel. Det er alt, der er at gøre denne enkle stykke PET møbler.

Trin 3

Lav en PVC fugl feeder. Dine fjedrede venner vil elske en hjemmelavet møbel, især hvis du fylder det med mad! Skabe en simpel fugl feeder ved hjælp af en bred stykke PVC-rør (mindst 4 inches bred). Bor et to-tommers hul i røret et par inches op fra bunden af ​​røret til at fungere som åbning for at skaffe mad, efterlader nok plads til at vedhæfte en landing aborre. Dette kan gøres ved at indsætte et mindre PVC-rør gennem et hul under fodring hul. Lim et dæksel i bunden af ​​de vigtigste base, men bare placere dækslet på toppen af ​​feeder, så du kan fjerne det at genopfylde feeder. Vedhæft et stykke ståltråd eller snor til toppen af ​​din nye feeder, og hænge din stolte stykke pet møbler udenfor for verden at se!

Trin 4

Lav en hamster hjulet. Lav en PVC fugl feeder.
Lav en hamster hjulet. Lav en PVC fugl feeder.

Opret en hund hus. En af de mest populære stykker af PET møbler, folk beslutter at gøre på egen hånd er en hund hus. Du kan oprette et palads for din følgesvend bruge et par stykker af krydsfiner. Klip 5 identiske kvadrater for at skabe bunden og siderne af din hund hus. Skær to større rektangler at skabe taget. Skær en dør ind i en af ​​siderne, og fastgør alle brikkerne ved hjælp af søm og lim. Udstyre denne nye PET møbler med et tæppe, og din pooch vil synge dine roser.


Kom nogle møbler til dit kæledyr behøver ikke at være svært eller dyrt. Med et par basale forsyninger og nogle kreativ tænkning, kan du gøre pet møbler, der vil imponere dine gæster og dine kæledyr.