E2y

Hvordan laver skildpadde mad

Skildpadder kan ses i damme og søer

Skildpadder kan ses i damme og søer. Holde et kæledyr skildpadde kan være dyrt. Du bliver nødt til at betale for akvariet, tilbehør og selvfølgelig den mad, du kommer til at fodre din skildpadde. De fleste af dine penge vil blive brugt på mad. Du skal altid sørge for at din skildpadde ikke løber tør for mad. Hvis du er på et stramt budget, kan du altid lave din egen skildpadde mad ved hjælp af mad, som du måske allerede har derhjemme. På denne måde kan du spare nogle penge og bruge dem på andre ting til din skildpadde.

Her er nogle tips om, hvordan du kan lave din egen skildpadde mad:

Hvordan laver skildpadde mad. Mad til at brødføde.
Hvordan laver skildpadde mad. Mad til at brødføde.

  1. Skildpadde arter. Først skal du nødt til at vide, hvilken type skildpadde du tager sig af. Forskellige typer af skildpadder kan også have forskellige præferencer, når det kommer til fødevarer. Der er terrestriske skildpadder og akvatiske skildpadder. Under de terrestriske skildpadder, er de to mest almindelige arter, der kan være kæledyr de udsmykkede box skildpadder og mudder skildpadder. For akvatiske skildpadder er der de skydere og de malede skildpadder. Der er også korte hals skildpadder og lange hals skildpadder.
  2. Fosfor og calcium. De to mest basale elementer i en skildpadde kost er fosfor og calcium. Til dette, kan du fodrer din skildpadde kogte og knuste æggeskaller, så de kan få calcium. De spiser også snavs, der er fuld af mineraler. Det er de almindelige valg for skildpadder, der lever i naturen.
  3. Mad til at brødføde. Der findes forskellige typer af fødevarer, som du kan give til dit kæledyr skildpadde, så det kan have en god kost. For greens, kan du fodrer dem salat, brøndkarse, figenblade, druemost blade og gulerod toppe. For grøntsager er de muligheder, du har ærter, okra, gulerødder, søde kartofler og majs. Du kan også tilføje frugter, såsom druer, blåbær, mango, æble, jordbær, banan og kiwi. For kød, kan du fodrer skildpadden regnorme, rejer, snegle, kogte æg, kogt kylling og snegle.
  4. Fødevarer for at undgå. Du er også nødt til at undgå visse fødevarer, der kan skade din skildpadde. Nogle af disse er mejeriprodukter, såsom yoghurt og ost. Du skal også undgå at fodre dem på dåse fødevarer, der er høj i konserveringsmidler. Skildpadder heller ikke tåle sukker, så sørg for ikke at give dem chokolade og slik.
  5. Variation. Hvis du planlægger at give dem mad fra dit hjem, er du nødt til at give dem sort. Du er nødt til at give dem forskellige typer af fødevarer, så de næringsstoffer, som de får, vil variere. Du kan også skifte til fødevarer af skildpadden mellem skildpadde mad fra butikker og dine egne hjemmelavede mad. Køb skildpadde mad fra salg, så du kan spare penge.

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge til at lave din egen skildpadde mad derhjemme. Hvis du ikke er sikker på hvad du give din skildpadde, kan du forskning online og se, hvilken type mad, du kan forberede dit kæledyr. Du kan også forskning om, hvordan man passer dit kæledyr skildpadde, så din skildpadde kan leve et langt liv.