E2y

Hvordan laver slange fælder

Konflikter mellem slanger og mennesker bliver hyppigere

Konflikter mellem slanger og mennesker bliver hyppigere, især når folk fortsætter med at gøre indhug i slanger naturlige habitat. Snakes vil ofte bevæge sig ind i en persons hus, hvis det giver et godt sted at jage og leve. Mens der er masser af slange fælder kommercielt tilgængelige, er det også muligt at bygge en af ​​dine egne.

Hvordan laver slange fælder. Formes til en cylinder.
Hvordan laver slange fælder. Formes til en cylinder.

Nedenfor er nogle tips om hvordan man laver en tragt slange fælde.

  1. Få leverancer. Du skal bruge følgende leveringer til at gøre fælden: hardware klud og bur ringe. Du kan få hardware klud fra enhver isenkræmmer. En kvart tomme maske af standardkvalitet vil gøre fint. Du skal bruge tre stykker af hardware klud. Et stykke skal måle 4x4 fødder, mens de to andre skal måle 1x4 meter.
  2. Coat hardware klud. For at gøre den fælde mere holdbart, kan du pels hardware klud med todelt epoxy. Overtrækket vil også beskytte tilfangetagne slanger fra at blive såret mod hardware klud s skarpe kanter.
  3. Formes til en cylinder. Begynde at gøre fælden ved at danne en cylinder med brugen af ​​4x4 fod hardware klud. Forbind kanterne og bur ringe. Tag en 1x4 fod stykke og dækker den ene ende af cylinderen med det. Brug nok bur ringe til at fastgøre dækslet på cylinderen og forsegle alle åbninger, der kan være stor nok til en slange til at undslippe.
  4. Lav en tragt. Tag den sidste hardware klud og form den til en tragt. Den store åbning af tragten skal være lidt bredere end åbningen af ​​din cylinder. Placer denne tragt ind i cylinderen så meget som muligt, indsætter først den lille ende.
  5. Indstil fælden. Placer fælden nær ethvert sted eller langs væggen, hvor slanger sandsynligvis crawl. Selv om det ikke er nødvendigt, kan du placerer levende agn i fælden til at fange nogle slanger. Vær sikker på at tjekke fælden hverdagen til at se, om du har fanget nogen slanger. Husk, at det er også muligt for andre dyr, såsom frøer, skildpadder eller egern at blive fanget inde.
  6. Identificer slange. Når du har fanget en slange, er det vigtigt straks at identificere, hvis det er giftigt eller ikke-giftigt. Identifikation af en slange art afhænger af dens længde, kropsform, farve og mønster for at nævne nogle få karakteristika. For eksempel er visse hugorme ligesom nogle arter af klapperslange stribede. Det betyder, at der er områder af forskellige farver, der har tendens til at løbe rundt i kroppen, og er fordelt over hele slangens længde. For at fjerne slangen fra fælden, dække fælden åbning med en taske. Hvis slangen er giftige, skal du bruge en spand eller en hård beholder. Vend fælden hovedet at lade tragten og slangen falder ned i spanden eller posen. Efter fjernelsen af ​​slangen fra fælden, binde straks posen eller forsegle spanden.

Du bør være meget forsigtig, når du bortskaffer slanger

Du bør være meget forsigtig, når du bortskaffer slanger. Check med dit område myndigheder for at se, om der er en lov om, hvordan man slippe af tilfangetagne slanger. Nogle områder tillader ikke flytte erobrede slange, så tjek med din lokale myndigheder først. Som altid er sikkerheden din første prioritet. Hvis du gør fange en slange, er det bedst at kalde en ekspert til at hjælpe bortskaffe det.