E2y

Hvordan laver søde hjemmelavede baby shower favoriserer

En baby shower er en fest for byde den kommende af den nye baby i livet for en familie. Hvis du planlægger at have en baby brusebad, skal du give gæsterne med baby shower favoriserer som en erindring om den specielle dag. Bestilling tilpassede baby shower favoriserer fra specialbutikker kan være dyrt, især hvis du har masser af gæsterne deltage i festen. En af de ting, du kan gøre, er at lave dine egne søde hjemmelavede baby shower favoriserer. Find ud af hvordan du gør dette ved at følge de enkle instruktioner nedenfor.

Hvordan laver søde hjemmelavede baby shower favoriserer. Materialer, som du har brug for.
Hvordan laver søde hjemmelavede baby shower favoriserer. Materialer, som du har brug for.

  • Materialer, som du har brug for. De materialer, du har brug for at gøre baby shower favoriserer er små sutteflasker, pebermynte slik, chokolade, bånd og gave tags. Du kan købe sutteflasker fra hjemmesiden Best baby shower .
  • Gør gave tags. Du kan udskrive gave tags ved hjælp af din computer. Føj datoen for bruser, og nogle takkekort. Du kan også tilføje billeder til gave tag eller lade den almindelig. Gør gave tags små, så størrelsen er lige ret for de sutteflasker. Den ideelle måling er 1 ½ inches med 1 ½ inches. Udskriv gave tags og skær dem ud. Brug en puncher til punch et hul gennem gave tag, så du kan sætte båndet igennem.
  • Forbered sutteflasker. Nu kan du forberede sutteflasker. Tilføj nogle slik og chokolade inde i sutteflasken. Du kan vælge at fylde dem op hele vejen eller halvvejs. Bruge nogle slik, der er små, så du kan sætte mere indhold i sutteflasken. Du kan sætte i små skumfiduser, sten chokolade, pebermynte slik og andre lækkerier, som du kan lide. Sæt dækslet af sutteflasker, når du er færdig.
  • Tilføj gave tags. Få dine bånd og skær dem i mindre stykker. Sørge for, at det er stadig har den rigtige længde til at binde omkring flasken. Sæt båndet igennem hullet på gave tag, og derefter binde det rundt om flasken. Gør dette for alle part favoriserer. Hvis du forberedt partiet favoriserer før tid, så sørg for at du opbevare dem i et køligt tørt sted for at forhindre slik og chokolade fra smeltning.


Nu du er færdig med din søde hjemmelavede baby shower favoriserer

Nu du er færdig med din søde hjemmelavede baby shower favoriserer. De besøgende vil helt sikkert sætte pris på den indsats, du lægger i at gøre disse baby shower favoriserer. Dette er blot én af de idéer, som du kan gøre som part favoriserer. Der er mange andre ting, du kan gøre. Hvis du har et tema til din baby shower, bruge det som inspiration til at gøre den part favoriserer. Du kan arbejde med andre emner såsom sæbe, chokolade barer, små briller og mange flere. Bare brug din fantasi, så du kan komme op med søde elementer, der vil overraske dine gæster. Glem ikke at foretage små takkekort til gæsterne for deres baby shower gaver til dig.