E2y

Hvordan man bruger en branding jern

Det handler om branding husdyr ved hjælp af en brand-opvarmede materiale, således at identificere dens ejer har rødder helt tilbage til de gamle egyptere. Men i Europa er det blev standard teknik mærkning husdyr fra ankomsten af ​​spanierne i 1500-tallet. Der er flere former for branding bortset fra den traditionelle varme jern branding, der er populært i forbindelse med det gamle vest. Der er fryse branding, kemisk branding, øremærkning, øremærkning, indre læben eller øre tatoveringer eller elektronisk mærkning, der gør brug af en mikrochip. I dag branding populære anvendelser omfatter husdyr, bøf branding, træ branding, kulinariske og andre håndværk. Ved at bruge en branding jern til dit husdyr, at du er opmærksom på visse statslige love og regler vedrørende den branding af dyr, typen af ​​branding sikrer, er metoden slags brand, og hvor på dyrets krop du lov til at anvende det mærke .

  1. Forbered dit husdyr. Den plet på dyret skal være ren og tør. Klip håret af i det område, hvor du vil anvende mærket. Må ikke mærke et vådt eller fugtigt kvæg, ellers mærke vil skolde huden og efterlader et ar eller plet. Tage ordentlig pleje og tid, hvor branding, da kvæg brands vil være der permanent.
  2. Forbered din branding jern. Brug en stålbørste til at rense og fjerne kalk fra strygejernet. Det skal være fri af brændt hår og skarpe kanter før at anvende det på dine kvæg. Vær opmærksom på den korrekte tykkelse af brandet. Strygejern bør have en tykkelse på 3/8 til ½ tomme. En fire-tommer jern er ideel til kalve, mens en fem-tommers jern anbefales til plage. Heste har tynd hud, således en letvægts jern og et let tryk er nok til at lave en permanent mærke for dem.
  3. Sæt stikket i branding jern og vente i mindst 90 sekunder for at nå den rette temperatur, eller når det ser ud til at være farven på asken. Branding jern skal have den rette temperatur til at brænde tilstrækkeligt og fjerne hår og ydre lag af dyrets hud.
  4. Påfør branding jern til dyret med moderat tryk i cirka fem til ti sekunder. Hvor længe du placere jern kan også være afhængig af faktorer såsom dyrets race, alder, hår dækning, vejrforhold, og temperaturen af ​​jern. Typisk, så snart den omgivende hud vender sig til en mørk kobber farve, kan du fjerne den helt. Lad det ikke blive længere, eller dyret vil bløde.

Hvordan man bruger en branding jern. Forbered din branding jern.
Hvordan man bruger en branding jern. Forbered din branding jern.

Vedligeholdelse af din branding jern er vigtigt for at skabe et godt brand. Den type rengøringsmidler afhænger af, hvad branding jern bruges til. Mens en stålbørste bruges til en husdyr jern, en bøf jern har brug for en ren, fast, men ikke-slibende pad til at fjerne madrester. En bøf jern er et af de foretrukne grill tilbehør til kokke eller kokke til mærkning designs på mad. Hvor godt du passe på din branding jern vil påvirke kvaliteten af ​​den skrifttype, mønstre, eller mærker du forlader på din husdyr, træhåndværk, mad eller andre råvarer.