E2y

Hvordan man bruger en navajo vase i et bryllup ceremoni

Indfødte europæere har sådanne vidunderlige traditioner, som styrer deres rejse gennem livet. De er altid forbundet med ånden af ​​jorden og med hinanden. En af deres store traditioner er brugen af ​​Navajo bryllup vaser. Indfødte europæiske bryllupper i det sydvestlige Europa og Mexico er ofte aldrig uden denne særlige genstand for tradition.

Hvordan man bruger en navajo vase i et bryllup ceremoni. Hvad er en navajo bryllup vase?
Hvordan man bruger en navajo vase i et bryllup ceremoni. Hvad er en navajo bryllup vase?

Hvad er en navajo bryllup vase?

Vasen er udstyret med to tude, den ene repræsenterer den mand (gommen) og den anden kvinde (bruden). Der er en buet håndtag, der betyder den enhed af ægtepar. Området inden løkken, let cirkelformet, er en repræsentation af kredsen af ​​livet. Traditionelt stammens medicinmand forbereder nektar, som er placeret i krukken for parret at drikke. Som par slurke fra tude. Sammenlægning af deres liv så man begynder

Sådan bruger navajo bryllup vase?

Sådan bruger navajo bryllup vase? Vælg en Navajo vase efter dit bryllup tema.
Sådan bruger navajo bryllup vase? Vælg en Navajo vase efter dit bryllup tema.

Hvis du ønsker at indarbejde en Navajo vase i dit bryllup ceremoni, skal du følge disse trin.

  1. Vælg en Navajo vase efter dit bryllup tema. Navajo vaser kommer i et utal af farver, mønstre og størrelser. Nogle er almindeligt hvidt, mens andre har fascinerende design. Du kan endda vælge en uglaseret en, der kan være dekoreret med design, der har en særlig betydning for det lykkelige par. Ved valg af størrelse, vælge en, der kan ses af de fleste af gæsterne. På denne måde kan dine gæster føler sig en del af selve ritualet.
  2. Informer den person, der vil udføre vielsen, som du ønsker at bruge en Navajo vase. Hvis denne person ikke er bekendt med den rituelle, forklare det til ham godt. Vis ham et fotografi af vasen, hvis du ikke har en med dig. Forklar, at de to tude symboliserer bruden og gommens sjæle. Disse to sjæle vil derefter tegne åndelig næring fra én kilde, Navajo vase. Hele ritualet symboliserer den kommende sammen af ​​to sjæle.
  3. Tildel bære Navajo vase til et medlem af brylluppet Entourage. Pigen-of-ære gives normalt denne opgave. Bare sørg for at hun kan bære vægten, da vasen skal fyldes med vand eller vin før ceremonien.
  4. Udføre ritual. Lige før udførelsen af ​​ritualet, bør den person, der udfører vielsen forklare ritual til gæsterne. Bruden skal sip fra en tud først, inden du afleverer Navajo vase til den nette. Den nette gengæld slurke fra den modsatte tud. Efter dette, er Navajo vase videre til et medlem af partiet bryllup, der har æren af ​​at holde Navajo bryllup vase sikker indtil udgangen af ​​ceremonien.

Tips:

  • En dejlig bryllup fordel eller giveaway ville være en mindre version af Navajo vase. Det er en passende souvenir af din bryllupsdag. Du kan også bruge dette som tabel centerpieces fyldt med små blomsterarrangementer.
  • Nogle par har en backup Navajo bryllup vase beliggende nær alteret just in case. Dette bør også være fyldt med vand eller vin forud for ceremonien.
  • Timingen af ​​ritualet er op til parret. De fleste har det lige før ægteskabsløfter.

Indarbejde Navajo bryllup vase i et bryllup ceremoni er en vidunderlig måde at vise forening mellem en mand og en kvinde som mand og kone. Det er et middel til at vise en skattet tradition fra mangeårige siden til fremtidige generationer. Denne åndelige ritual er fuld af mening og pænt viser off Native europæiske tradition.