E2y

Hvordan man bruger fleece sengetøj i et marsvin bur

Hvis du er en marsvin elsker

Hvis du er en marsvin elsker, for at du er godt klar over de ting, du har brug for omsorgen for dit kæledyr. Når det kommer til strøelse, fleece i dag tager markedet. De fleste mennesker ser i dag fordelene ved at bruge fleece i stedet for strøelse til deres marsvin. Fleece har en særskilt materiale, som ikke absorberer vand snarere det lader vand passere lige igennem derfor holde din hunds bur tør og comfy. Andre fordele omfatter omkostningseffektivitet, fordi du ikke behøver at holde indkøb strøelse efter den anden. Du kan bruge fleece igen og igen. Det leveres også i mange farver og mønstre, der passer til dine præferencer. Plus rengøring er besværet frie og holder dit bur ser pæn og dit kæledyr ren og glad. For at vide, hvordan fleece sengetøj er udnyttet, her er de måder, hvordan.

  • Vide, hvordan fleece fungerer. Fleece er en mulighed, hvis du ønsker at gøre væk fra den normale strøelse til din marsvin. Som nævnt er det ikke absorberer væske, såsom urin, hvilket er det mest almindelige problem for de fleste ejere af kæledyr. Fugten ikke blive på overfladen af ​​fleece snarere den strømmer ned til det underliggende lag af stof. Det er bedst at sætte fleece øverst lagdeling et tæppe eller håndklæde og en avis nedenunder.
  • Forberedelse af din fleece. De fleste mennesker tror, ​​at der ikke er meget forberedelse, der skal gøres efter at have købt den fleece. Dette er en almindelig fejl, som der er et par ting, du skal gøre, før du kan slappe af og lade fleece gøre arbejdet. Ved at få det fleece du nødt til at vaske det først med en mild sæbe eller vaskemiddel mindst 2-3 gange så lad det tørre.
  • Positionering din fleece i buret. Efter at gøre de nødvendige forberedelser, er du nu klar til at sætte den i buret. Dette trin kaldes lagdeling. Der er flere valg af lagdeling du kan overveje. Du kan bruge et af følgende materialer: håndklæder, puder, madrasser, eller avis. Nu disse muligheder har deres helt egne fugtabsorption kvaliteter, men du behøver at vide, hvilke det bedste valg er. Prøv at bruge hver mulighed for at finde ud af det selv. Sig du vælge et håndklæde (som er en anbefalet alternativ), hvad du skal gøre er at få et ark fleece og placere dem oven på måske omkring 2 stykker af håndklæder og det er det. Det anbefales også at tilføje avis under håndklæde af sikkerhedsgrunde.
  • Nyd fordelene. Efter alle de lag af fleece er gjort, og sikkert placeret på din hunds bur, kan du læne dig tilbage og slappe af som du lader fleece udføre, hvad det er lavet til. Det gode ved fleece er, at det er let at vaske og kan genbruges. Du vil ikke kun spare penge, men du vil også spare tid og kræfter på at holde din hunds bur ren og comfy på alle tidspunkter.


Der har du det

Hvordan man bruger fleece sengetøj i et marsvin bur. Vide, hvordan fleece fungerer.
Hvordan man bruger fleece sengetøj i et marsvin bur. Vide, hvordan fleece fungerer.

Der har du det. Fleece holder din bur ser pæn, lugtfri og knirkende ren. Vis hvor meget du elsker dit kæledyr og få en nu.