E2y

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig

Piger kan være komplicerede skabninger

Piger kan være komplicerede skabninger. Nogle er så vant til at vente på den fyr til at gøre flytningen, de ikke ved, hvad de ønsker, indtil han gør. Kom en pige til at kunne lide dig, er ikke bare muligt - hvis du lytter til nogle ekspertrådgivning om nærmer sig, og tiltrække kvinder, vil du få selvtillid og succes. Her er nogle skridt til at få dig i gang:

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig. ekspertrådgivning om nærmer sig, og tiltrække kvinder.
Hvordan man får en pige til at kunne lide dig. ekspertrådgivning om nærmer sig, og tiltrække kvinder.

  1. Vise interesse. Renter er ikke om at gnide op mod en fremmed i en bar. Renter er ikke bare en fysisk ting, så lad hende se, når du ser hende. Når du fokuserer på hende eller tage sig tid til at møde hende og komme til at kende hende, hun vil se dig vil have mere end en hurtig gys.
  2. Lytte, når hun taler. Mange kvinder er oplæsere, de kan lide at kommunikere. Må ikke antage, at du ved alt om hende lige fra, hvordan hun ser ud, eller hvis billedet hun projekter. I stedet lytte, når hun taler, og du vil ofte høre mere end du forventer.
  3. Vær opmærksom på, hvad hun kan lide. Piger kan lide at vide, hvornår en fyr tænker om dem. Når du tager dig tid til at lære, hvad pigen kan lide, og ikke kan lide, vil hun vide, at hun er på dit sind. Læring hendes sympatier og antipatier hjælper dig også med at planlægge datoer og aktiviteter sammen, når du får hende til at kunne lide dig.
  4. Rydde op i din handling. Guys ofte springe trin for at gøre sig præsentabel, før de går ud for at møde en pige. Hvis du er picking hende op efter din fodbold eller baseball spil, tage ti minutter at brusebad først. Dette betyder ikke, du er nødt til at være metroseksuelle eller få temmelig for pigen. Bare vise, at du holder lidt om, hvad hun foretrækker, og få rent, før du får sammen.
  5. Planlæg nogle private tid. Under lidt tid alene med den pige, du er interesseret i giver hende en chance for virkelig at komme til at kende dig. Hun kan ikke vide, at hun virkelig kan lide dig, medmindre du giver hende tid til at kende dig. Dette gøres bedst, når du kan være alene, one-on-one sammen.
  6. Hævde din uafhængighed. Piger foretrækker mænd, der kan tage sig af sig selv. Hvis du kan stå på egne ben, så sørg for hun ved det. Vær sikker på at planlægge tid væk fra din pack fyr venner, så hun kan se din uafhængighed og dit sande jeg.
  7. Vær dig selv. At have tillid til at være dig selv og gå efter det, du ønsker, er meget attraktiv. Bare at være sikker i din egen hud kan være, hvad det tager at få den pige til at kunne lide dig.

Du kan ikke altid få den pige, du har mest lyst til at lide dig

Du kan ikke altid få den pige, du har mest lyst til at lide dig. Nogle gange er du bare ikke hendes type. Men dine chancer forbedres, når du følger disse trin, og få at vide, og ligesom den pige, du har dit øje på.