E2y

Hvordan man får en piges opmærksomhed

Hvis du har fået en pige på dit sind og i dine seværdigheder

Hvis du har fået en pige på dit sind og i din seværdigheder, kan det være smertefuldt at vente for hende at lægge mærke til dig. I stedet for at være tålmodig du måske ødelægge dine chancer. Pigen kunne være interesseret, hvis du bare kunne få hende til at se din måde. Overveje at følge disse trin for at få en piges opmærksomhed.

  1. Begynd med et smil. Det kan ikke siges ofte nok. Smilet er det første skridt i de fleste interpersonel kommunikation. Ligegyldigt hvor pigen slår din interesse - i storcenteret, entre på skolen eller i en klub - sende et smil hendes vej er en fantastisk måde at begynde at gøre kontakt.
  2. Finde måder at krydse hendes vej. Overvej frivilligt arbejde for det samme projekt, team eller klub. Vær opmærksom på pigens interesser og kan lide, så du kan placere dig selv i de samme kredse, hvor hun rejser. Jo mere du er omkring, jo mere sandsynligt er hun til at lægge mærke til dig. Du kan være synlige og til stede uden at være et skadedyr. Må ikke følge hende som en skygge. I stedet bare være synlige ved et arrangement eller aktivitet på lejlighed.
  3. Vær selvsikker. Stå og gå højt i stedet for at luske gennem haller. Selv hvis du ikke er den højeste dreng i klassen, kan du stadig få opmærksomhed ved at være den mest tillid én. Det betyder ikke, du skal spankulere dine ting, eller foregive du er bedre end alle andre. Bare vær opmærksom på at du har noget at interessere pigen.
  4. Sig goddag. Undertiden de enkleste måder er de bedste. Sig goddag til pigen, når du passerer i hallen eller under klassen. Du kan sige goddag i forbifarten eller overveje nærmer pigen direkte og indføre selv. Sommetider tager denne risiko er nok til at få en pige interesseret. Efter alt, indser pigerne, at det tager tapperhed at nærme nogen, du ikke kender.
  5. Spil på dine styrker. Hvis der er noget unikt ved dig, brug den til at gøre et indtryk. Tænk på sport eller instrument, du spiller, er pigen en fan? Eller måske du nyde kunst klasse eller computer gaming? Uanset hvad dine interesser er, kan de gøre dig interessant for piger så lad pigen se dine interesser.
  6. Lytte, når hun taler. En fantastisk måde at få en pige til at lægge mærke til dig, er at lytte til hende. Hvis du allerede har mødt i de tidligere trin, kan du gnist hendes interesse ved at være opmærksom. Der vil være mange drenge, der ikke lytter til hende, så når du er villig til at lytte, vil du gøre et stort indtryk, og at pigen vil bemærke dig.
  7. Tilbyd et grin. Når pigen har vendt hovedet din vej, kan du holde hendes opmærksomhed ved at have en sans for humor og tilbyde indsigt eller griner i dit venskab. Fortæl hende vittigheder eller bare være villig til at grine af dig selv.

Kom godt i en piges opmærksomhed er ikke raketvidenskab

Hvordan man får en piges opmærksomhed. Finde måder at krydse hendes vej.
Hvordan man får en piges opmærksomhed. Finde måder at krydse hendes vej.

Kom godt i en piges opmærksomhed er ikke raketvidenskab. Det tager bare en lille smule tillid og vovemod. Hvis du er villig til at tage en chance, kan du få hendes opmærksomhed.