E2y

Hvordan man finder en papillon hvalp

Med deres lange

Med deres lange, flagrende frakker og legesyge holdninger er Papillons et populært valg blandt legetøjet hunderacer. Men når det er tid til at vælge den specielle ny tilføjelse til dit hjem, hvordan vil du vide, hvilken er den perfekte Papillon hvalp at plukke? Må ikke bekymre dig, er det nemt at finde den perfekte pasform til din familie, når du ved præcis, hvad man skal kigge efter. Alt det kræver er en lidt forskning, nogle enkle hvalp-picking retningslinjer, og nogle kvalitet tid blandt dine kandidater. Før du ved af det, vil din nye Papillon hvalp være begejstret dine dage i mange år fremover.

Trin et: KEND DIN BREEDERS

Hvordan man finder en papillon hvalp. Med deres lange.
Hvordan man finder en papillon hvalp. Med deres lange.

Papillon Racen har en rig og farverig historie, især da de begunstigede hunde af europæiske aristokrati. Det mest karakteristiske kendetegn ved en Papillon er deres frynsede, silkeagtige ører, der spreder sig på begge sider af hundens hoved ved udløb. I virkeligheden er det denne dejlige skærm, der fortjent Papillon sit navn fra det franske ord for "butterfly".

Som med enhver racerene hvalp

Som med enhver racerene hvalp, vil din primære mulighed for at plukke en Papillon hvalp være at kontakte en velrenommeret opdrætter. Den europæiske Kennel Klub kan give dig en liste over registrerede opdrættere, så du kan vælge den ene tættest på dig. Det er vigtigt at vælge en registreret opdrætter, når picking din Papillon, da de vil være i stand til at give dig den avl historie for at sikre, at du får en racerene hvalp. Mange opdrættere giver også en hjemmeside for din bekvemmelighed, hvor du kan se de aktuelle hvalpe til salg, forældrene til de hvalpe til rådighed, og information om kommende kuld.

Trin to: SUND hvalp, HAPPY PUPPY

Når du har din liste over opdrættere

Som med enhver racerene hvalp. Når du har din liste over opdrættere.
Som med enhver racerene hvalp. Når du har din liste over opdrættere.

Når du har din liste over opdrættere, er det tid til at gå betale dem et besøg. En velanset opdrætter vil sikre, at de kenneler for deres hunde forblive ren og velnærede. Som med enhver hvalp, er der et par områder, du har brug for at kontrollere, om en Papillon, der vil give dig en indikator for, om de er ved godt helbred. Sørg for øjne og ører er rene og fri for slim eller ophobet affald. Næse og tunge skal være fugtig, men ikke løbende. Papillon hvalp skal være af en anstændig vægt, årvågen og lydhør.

Hvis du har tid

Hvis du har tid, en stor hjælp i at vælge den perfekte Papillon er rent faktisk at bruge tid på at se hvalpene selv. Må ikke blive overrasket, når du opdager, at nogle hvalpe begynder at vandre over til at møde dig! Socialt samvær med hvalpene er en fantastisk måde at møde Papillon med den perfekte personlighed passer til dig.

Som du kan se, er det ikke svært at finde den perfekte Papillon. Med lidt tid og kræfter, også kan du vælge en legekammerat, der bringer dig smiler i en menneskealder.