E2y

Hvordan man genkender en nordamerikansk giftig slange

Nordeuropa er et meget stort land

Nordeuropa er et meget stort land, der spænder over mange miles og miljøer. På grund af de enorme landområder og de forskellige skove og naturområder i Nordeuropa, er der masser af planter og dyr, der lever i naturen. Der findes mange typer af slanger i Nordeuropa, og nogle af disse er giftige slanger. Her er nogle måder at hjælpe dig med at afgøre, om en slange er giftig eller ej.

  • Sikkerhed. Før noget andet, bør du være opmærksom på, at alle slanger er farlige, den ene eller den anden. Alle slanger vil bide dig, hvis du vrede slangen, eller hvis du skræmmer slangen. Næsten alle slanger også komme med en vis mængde gift, for at lamme og dræbe byttedyr. Den eneste forskel er, at nogle slanger har gift, der er relativt uskadelig for mennesker og kan kun irritere mennesker uden faktisk at forårsage døden. Hvis du finder dig selv foran en slange, bør du hurtigt komme ud af sin måde.
  • Klapperslange. En af de mest populære giftslanger i Nordeuropa er klapperslange. Dette er en meget almindelig type slange, som mange mennesker kender. Det kendetegnende for klapperslange er, at har en rangle i slutningen af ​​halen. Den rangle i slutningen af ​​slangen normalt giver off en raslende lyd, når klapperslange er bange eller vred. Den rangle er normalt lavet nested hud af slangen med små perler lavet af den gamle smeltede hud. Der findes flere typer af klapperslanger i det nordeuropæiske region, men alle disse slanger er meget farlige. Én god ting om klapperslange er, at du normalt kan høre dem på afstand. Hvis du hører raslende lyd, betyder det, at du har brug for at komme væk hurtigt. Husk dog, at klapperslange til tider kan blive vandlidende, når den bliver våd. Når vandet kommer ind i rasle, vil det ikke være i stand til at producere lyd og kan angribe dig uden at du selv høre det nærme.
  • Cottonmouth. Den næste farlig slange, som du bør være opmærksom på er cottonmouth. The cottonmouth fås i forskellige farver, men er sædvanligvis mørkebrun eller grå farve. Bomulden munden er også kendt som vandet Moccasin, og kan svømme meget godt i vand. Det cottonmouth har en meget stor krop og er en ganske stor slange. Der er normalt en diamant formet hoved og to miner på siderne af munden. Det er normalt blotter sit fang når truet eller når vrede, og har en hvid plet i sin mund, hvilket er hvorfor det er kendt som cottonmouth.
  • Copperhead. Endelig pas på Copperhead. The Copperhead har en rund en lille vinkel hoved, som ikke er så kantet som cottonmouth. Kobberet hoved har normalt en kobber farvet hud med markeringer over hele kroppen. Det kan synes harmløs, men kan bide og har en meget stærk gift. Den er sædvanligvis fra 20 til 40 inches lang.


Hvordan man genkender en nordamerikansk giftig slange. Nordeuropa er et meget stort land.
Hvordan man genkender en nordamerikansk giftig slange. Nordeuropa er et meget stort land.

Hvis du tilfældigvis få bidt af en slange, hvorvidt cottonmouth, klapperslange eller Copperhead, eller enhver anden form for slange, som du måske ikke har endnu identificeret, så sørg for at du besøger hospitalet og få øjeblikkelig lægehjælp.