E2y

Hvordan man har det sjovt under en strømafbrydelse

Efter at sikre din familie er sikkert under en strømafbrydelse, skabe nogle sjove minder

Hvis du bor i et område, der er modtagelige for strømafbrydelser, er du allerede forberedt på netop sådan en "begivenhed" ved at sørge for du har masser af stearinlys, tændstikker, lommelygter, og alle andre vigtige remedier til din rådighed for at minimere generne.

Hvordan man har det sjovt under en strømafbrydelse. Hvis mørket ikke er ankommet endnu.
Hvordan man har det sjovt under en strømafbrydelse. Hvis mørket ikke er ankommet endnu.

Men hvad med "sjove" del af at være uden elektricitet?

I et hjerteslag, er der ingen tv eller radio eller computer med alle spændingen ved online tilstedeværelse til at besætte din tid. Det kan også betyde måske spise kolde måltider og ikke at kunne skylle toilettet, men det er en helt anden sag.

Når du og din familie er kommet til den fulde erkendelse af, at samtalen og deltager til hinanden, er alt, hvad der virkelig tilbage, have lidt sjov med det.

Hvis mørket ikke er ankommet endnu:

Efter at sikre din familie er sikkert under en strømafbrydelse, skabe nogle sjove minder. Læs en bog outloud for alle.
Efter at sikre din familie er sikkert under en strømafbrydelse, skabe nogle sjove minder. Læs en bog outloud for alle.

  1. Læs en bog outloud for alle. Skiftes. Har hver person udvælge en bog og derefter læse den. For unge, vil billedbøger gå temmelig hurtigt. For de ældre, foreslår et kapitel eller to til at begynde med, og derefter fortsætte hver dag, med eller uden elektricitet.
  2. Spille brætspil, der er alderssvarende. For yngre, er spil såsom Chutes og Stiger og Candyland nemt. Lidt ældre, spil som Trouble og desværre gøre for nogle larmende sjov. Teenagere bliver let fascineret med spil Liv og Monopoly. Disse er alle brætspil, der kan findes i din lokale legetøjsbutikker eller online, især når du har elektricitet.
  3. Sammensæt et puslespil. Opsæt et spillebord, sprede stykkerne højre side op på bordet, så begynde. Begynd med alle kantstykkerne og skabe den grænse, derefter tilbringe tid placere de andre stykker, mens de taler til hinanden.
  4. Spille kortspil. Afhængigt af de involverede tiderne, spille krig eller hjerter eller en bro. Alle disse kortspil giver mulighed for at fortsætte med at tale med hinanden.

Når aftenen ankommer og du lever i stearinlysets skær:

  1. Afspil paradeforestillinger. Dette spil er forholdsvis let, når der spilles med fuld lys, men det tager på en helt andet aspekt af vanskeligheder i stearinlysets skær.
  2. Fortæl uhyggelige historier. Afhængig af alderen på de børn, de historier for ikke at være alt for skræmmende temperament.
  3. Camp i baghaven. Vejret tillader det, lejr i din egen baghave. Opsæt et telt og bygge et lejrbål. Stege skumfiduser eller gøre s'mores. Aldrig havde en s'more? Tag en plade af Graham krakker og bryde i halve. På den ene halvdel, placere et par stykker af Hershey er chokolade, stegt en skumfidus, indtil det er gjort til din smag, og placere den på toppen af ​​chokoladen. Læg den anden halvdel af graham cracker på toppen af ​​det, så squash alle sammen. Chokoladen vil begynde at smelte og den lille "sandwich" vil holde sammen - klar til at spise.
  4. Camp i stuen. Hvis vejret ikke er befordrende for camping, oprette soveposer og forsyninger i stuen og overnatter sammen.

En lille pre-forberedelse til denne uventede begivenhed med til at gøre for en "sjove" tid i modsætning til at gøre det stressende. Hvis det er muligt, har nogle af disse elementer gemt væk, hvilket gør dem nye og spændende, når bragt ud.

Så corny som det kan lyde, kan du have opdaget, en tradition, der kunne blive en ugentlig eller månedlig familie komsammen. Ved frivilligt at slukke lysene, tv, radio og computeren, kan din familie komme til at kende hinanden, igen.