E2y

Hvordan man har en "grøn" picnic

En af de udendørs aktiviteter, at venner og familier elsker at gøre sammen, er picnics. Det er en sjov måde at være tæt på naturen. Når man har en picnic, er du nødt til at overveje placering og hvad at bringe på skovtur. For at gøre din næste picnic endnu mere speciel, hvorfor du ikke prøve at have en grøn skovtur?

En grøn picnic betyder sunde fødevarer og miljøvenlige materialer, som du vil bringe i din picnic samt aktiviteter, som ikke vil skade miljøet. Det er godt for din krop og støtte i at hjælpe naturen bevare sin skønhed. Der er flere måder på, hvordan du kan få en grøn picnic. Her er hvordan.

 • Medbring genanvendelige materialer. At sørge for, at du ikke vil forlade de materialer, som du brugte til picnic på placering, vælger genanvendelige materialer til at bringe på din picnic. Brug genanvendelige madkurve at pakke dine ting og fødevarer. Du kan også bruge indkøbsposer lavet af klud. Pladen, kopper og skeen, at du vil bruge, skal også kunne genbruges.

  Brug ikke plast eller styrofoam, fordi disse ikke er biologisk nedbrydelige. Der er genanvendelige picnic sæt som du kan købe på lageret. Der er også butikker, der sælger picnic produkter, der er godt for miljøet, såsom plader fremstillet af sukker og majs lavet strå. Dette er også tilfældet med fødevarer beholdere. Disse produkter er biologisk nedbrydelige, så det er perfekt til en grøn picnic.

 • Forbered fødevarer. At fuldføre din picnic pack, skal du forberede friske og sunde fødevarer såsom grøntsager og frugter. Hvis du vokser disse i din have, er det bedst at plukke nogle til din picnic at sikre sin friskhed. Hvis du ikke har en have, kan du få fat i økologiske fødevarer, som du kan bringe på din picnic.
 • Vælg placering til din picnic. Find et sted, der har flere træer, planter og græs, så du vil se og føle skønheden i naturen. Hvis der er blomster rundt, ikke vælge disse. Selv hvis disse er meget smuk, og du virkelig ønsker at tage disse med dig, er du nødt til at afstå fra at gøre dette. Lad disse vokse, hvor de hører hjemme. Må ikke vælge planterne så godt.

  Hvordan man har en "grøn" picnic. Medbring genanvendelige materialer.
  Hvordan man har en "grøn" picnic. Medbring genanvendelige materialer.

  Hvis der er dyr omkring, ikke skader dem. Du kan vælge et sted langt fra de dyr, især hvis du har børn, så du stadig kan se dem, samtidig med at sikre, at de ikke vil blive skadet, og du vil ikke blive skadet også.

 • Lave aktiviteter, som ikke vil skade miljøet. Afspilning frisbee er altid til stede under picnics. Du kan også medbringe din yndlings bog med dig, så du kan læse dette, mens du nyder den friske luft. Dele ideer om hvordan man kan hjælpe med at gøre miljøet rent er en anden ting, du kan gøre. Dette vil bringe en sjov samtale med dine venner eller familie, og det vil også opmuntre dem i at gøre disse.


Efter en stor grøn picnic, så glem ikke at pakke dit affald og bringe disse som du går. Dette er for at holde stedet rent for andre mennesker til at nyde.