E2y

Hvordan man har et kæledyr begravelse

Uanset om du føler behov for at fejre livet af dit kæledyr eller har et barn, der ønsker at have et kæledyr begravelse, kan det gøres nemt, smagfuldt og med kærlighed. Det behøver ikke at koste en masse penge, selvom du nu kan begrave din specielle ven i PET kirkegårde. Det behøver ikke at være en big deal, men det kan være, hvis det er det du ønsker. Kom op med en plan, der vil fejre livet i din elskede, sige farvel til din nære ven, eller hjælpe dit barn har lukning og accept når døden tragisk tager et kæledyr.

Trin 1

Være alvorlige. At miste et kæledyr er svært for de fleste mennesker. Ikke alle forstår det, men hvis et ungt menneske har behov for lukning gennem en begravelse, så det bør gøres meget omhyggeligt og seriøst. Små børn lærer stadig, hvordan man begræde eller håndtere deres følelser, og hvordan de mener om død deres elskede. Den første regel for PET begravelser er at være meget alvorlig.

Trin 2

Hvordan man har et kæledyr begravelse. Være alvorlige.
Hvordan man har et kæledyr begravelse. Være alvorlige.

Planlægge. Planlægning behøver ikke at være svært, men det er vigtigt.

Hvis du begraver resterne, sørg for at der er klipper og / eller en markør, så du ved, hvor du begravede din hunds rester. Hvis du bruger den lokale sanitet, vil du ønsker at håndtere sagen fint når beskæftiger sig med små børn og måske endda ønsker at vente indtil efter begravelsen er overstået for at beskæftige sig med resterne.

Vil du ombryde resterne i et tæppe placere dem i en kasse eller bruge en anden form for container? Dette kan være et godt tidspunkt at få unger involveret, og lad dem gøre noget særligt som en farvel gave.

Du kan også få dit kæledyr kremeret og anbragt i en urne. Du vil derefter ønsker at have den service et sted, hvor der er nok plads til de mennesker, der vil være til stede og få urnen der. Det kan være indendørs eller udendørs, hvis pladsen er nødvendig. Urnen kan derefter bringes i senere og opbevares på et sted, der var meningsfulde for din elskede kæledyr.

Trin 3

Trin 1. Planlægge.
Trin 1. Planlægge.

Forbered alt. Når du har taget nogen tid at planlægge det ud og invitere alle, der ønsker at deltage, så på det valgte tidspunkt forberede resterne ved at placere dem i kassen, yndlingstæppe eller anden beholder. Tag resterne til placeringen af ​​begravelse og har alt på plads, herunder en markør (dette er undertiden rart, selvom du ikke begraver kroppen, fordi der er et sted at gå til at huske den elskede). Eller du kan placere urnen i placeringen af ​​tjenesten, hvis du har valgt at kremere dit kæledyr.

Trin 4

Gøre det særlige. For at gøre det særlige, omfatte et par ord af et par forskellige mennesker, især dem, der var tættest på den afdøde kæledyr. Dette behøver ikke at tage lang tid, men skal udføres omhyggeligt. Du kan også medtage musik og andre ting for at gøre denne gang særligt.


Afhængig af dem, der sørger over tabet af kæledyr, vil du ønsker at være forberedt på spørgsmål, især fra de helt unge. Det er vigtigt at være ærlig om døden, men også omsorgsfulde og forståelse for, at sorg er hårdt og kæledyr betyder meget for os. Pet begravelser er en fantastisk måde at bringe nogle lukning, og også den komfort både sorg tabet og fejre kæledyrets liv sammen med alle, der elskede kæledyr.