E2y

Hvordan man kan fremme en majs slange at fodre

Slanger kan teknisk leve uden mad i en længere periode

Slanger kan teknisk leve uden mad i en længere periode, men som en vicevært i en majs slange, kan du ved instinktivt, hvis din majs slange handler underligt, og vil ikke spise. Det kan være frustrerende for dig, hvis du ved, at dit kæledyr majs slange ikke vil spise, uanset hvad du gør. Hvis din majs slange ikke vil spise for første gang, kan du prøve disse tips først, før du kontakter din dyrlæge.

Her er nogle tips om, hvordan man kan fremme din majs slange til foder:

  1. Giver et behageligt miljø. En slange vil normalt ikke spise, hvis det er ubehageligt. Det kan understrege majs slange, hvis dens omgivelser er støjende og er ikke egnet til ham og på grund af dette, normalt en majs slange nægter at spise, hvis det er understreget. Hvis det allerede er spist, ikke forstyrrer slangen, så at han vil fortsætte fodring på sit bytte. Det mest almindelige problem er fugtigheden i dens akvarium eller bur. En slange normale miljø er omkring 80 grader Fahrenheit, og da de er koldblodede dyr, de er afhængige af temperaturen omkring dem for deres krops varme. Muligvis kan det stadig være at tilpasse sig sine nye omgivelser, især hvis du har ændret din hunds hjem eller det nyindkøbte.
  2. Undgå petting slangen hvis det allerede er understreget. Corn slanger tendens til at få følsomme, når de ikke føler sig godt, og hvis du holder på petting det og transporterer det væk fra sit bur, vil det blive mere stressede. Lad det forblive i sin akvarium eller bur og undgå at overføre den, hvis det er muligt.
  3. Isoler slange. Hvis din majs slange allerede er stresset, er det ikke godt at sætte ham i et miljø, det har at have konkurrence med andre slanger, når du medbringe mad.
  4. Prøv at give din majs slange mad, der ikke er helt død. Du kan give det en mus eller en rotte afhængigt af hvad du hunds favorit er. Snakes regel gerne jagter deres bytte, så hvis du giver dem døde mad slangen kan finde det utiltalende og uappetitlig og vil ikke spise det.
  5. Må ikke give mad, der er større end din majs slange. Da din majs slange allerede ikke spiser, vil det ikke ligefrem springe til en udfordring at spise noget større end det. Forsøg ikke at give det en kylling, da det bare vil være spildt.
  6. Vær forsigtig, når du fodre majs slange. Anbring ikke dine hænder inde i buret eller akvarium, når du fodrer dit kæledyr. Slangen kan øjeblikkeligt strejke hånden forårsager bide smerter.

Hvis disse tips ikke virker

Hvordan man kan fremme en majs slange at fodre. Giver et behageligt miljø.
Hvordan man kan fremme en majs slange at fodre. Giver et behageligt miljø.

Hvis disse tips ikke virker, og din majs slange stadig ikke vil spise, er det bedre at besøge en dyrlæge så han kan identificere, hvad der er galt med dit kæledyr. Der kan være en dybere underliggende problem, hvorfor din majs slange ikke vil spise. Må ikke spilde mere tid, eller det kan være for sent.