E2y

Hvordan man kan fremme en sund mor datter forhold

En mor-datter-forhold er et af de vigtigste bånd hver vil have i hendes levetid. Som små piger, ser vi vores mødre som dronninger. Vi forsøger ofte at efterligne dem ved at bære deres tøj, leger med deres make-up og efterligne deres enhver bevægelse. Da vi når teenage år, vi står over for pubertet udfordringer og ofte vil have noget at gøre med vores mødre, så i vores 20 har vi en tendens til at vende tilbage til beundring, forståelse og venskab. Jobbet er hård på moderens enden, forsøger at se livet gennem øjnene af hendes datter i de forskellige faser og forsøger at forblive forståelse.

Tilskynde til en sund mor datter forhold er ikke en nem opgave. Det tager arbejde på begge ender. Her er nogle tanker om, hvordan man holder dette forhold sundt som du går igennem forskellige livsfaser.

Hvordan man kan fremme en sund mor datter forhold. Kommuniker.
Hvordan man kan fremme en sund mor datter forhold. Kommuniker.

  1. Kommuniker .. Ligegyldigt hvor hårdt vejen bliver, lade kommunikationen døren åben. Lukker det kan være skadeligt for både dig og efterlader følelser under lås og nøgle. Du kan fortryde, at hun ikke deler hendes dybeste tanker med dig. Altid mulighed for kærlighed, forståelse og medfølelse.
  2. Accept. Accepter hinanden som unikke individer. Din datter er ikke din klon, hun er sin egen person og fortjener at blive behandlet som sådan. Hun kan ikke enig med valg, du foretager for hende og sandsynligvis ikke vil vælge den samme nøjagtige sti du gjorde, så vær åben for hendes præferencer og elsker hende for hvem hun er!
  3. Lad hende vokse op. Du kan ikke stoppe det! Derfor giver hende redskaberne til at gøre det godt. Lær din datter uafhængighed, når hun er ung. Må ikke holde hende også bundet ned i beslutningsprocesserne. Dette er ikke til at sige, du ikke bør give vejledning og i sidste ende har det sidste ord, men lad hende få en udtalelse om ting, der påvirker hendes liv. Lad hende lære at balancere fordele og ulemper. Det er en livslang færdighed, at hun vil takke dig for en dag!
  4. Selvbevidsthed. Forsøg ikke at genopleve dit liv stedfortræder gennem din datter. Har dine egne mål og ambitioner. Hvis der er ting du følte du gik glip af som barn, ikke at tvinge dem på din datter. Hun har måske ikke de samme følelser.
  5. Opretholde balancen. Være venner med hinanden, men være en forælder over alt andet. Din datter har brug for dig til at vejlede hende og tilbyde rådgivning, viden og livserfaring på problemer eller spørgsmål, hun står over for.
  6. Være støttende. Respekter hinanden og dine måder at håndtere situationer. Afstå fra at udtrykke din afsky i, hvordan hun driver sin familie, økonomi eller karriere. Gør hende føle sig utilstrækkelig gennem misbilligelse og dominans hindrer et sundt forhold. Selv hvis du ville gøre det helt anderledes, er hendes måde så slemt? Maintaing kærlighed og forståelse langs vejen i sidste ende vil resultere i et sundt forhold.