E2y

Hvordan man kan hæve baby kyllinger

Chicks gøre gode kæledyr, eller kan hæves til mad

Chicks gøre gode kæledyr, eller kan hæves til mad, og ligesom alle andre unge dyr, vil kræve en vis opmærksomhed for at hæve den til voksenalderen. Før du køber en kylling og beslutter at hæve det selv, kan du læse følgende oplysninger til at hjælpe dig i gang. Her er hvordan man kan hæve baby kyllinger.

Hvordan man kan hæve baby kyllinger. Forbered din brooder.
Hvordan man kan hæve baby kyllinger. Forbered din brooder.

  1. Forbered din brooder. Dette er, hvor kyllingerne vil blive placeret, så de ikke vandre ud. Det kan være en papkasse eller en balje, hvor du kan placere en varmelampe over det. Unge kyllinger skal opbevares i nærheden af ​​varmelampen, når de er unge, så de ikke får kolde og dø. Der bør være rigelig plads til ungerne til at flytte rundt. Tillad omkring to kvadratmeter pr chick.
  2. Når du kommer hjem med kyllinger, dyppe deres næb i vandet for at hjælpe dem med at akklimatisere sig til deres nye omgivelser. Du kan optegne dem derefter forsigtigt placere i brooder.
  3. Tjek temperaturen. Holde kyllinger varme er kritisk i de første par uger. Varmelampen skal være en 250watt lampe. Brug en rød pære. Kyllingerne nødt til at leve i brooder indtil de er omkring seks uger gammel. Men hver uge, sænke temperaturen, så de langsomt kan få akklimatiseret til de udvendige temperaturer. Hvis du bemærker alle de kyllinger indsamles direkte under lampen, betyder det, at de er kolde så sænke den. Hvis de forsøger at bevæge sig væk fra lampen, betyder det, at de er for varmt, så hæve det en smule.
  4. Få en chick størrelse feeder og vandbeholder. Større dem vil ikke indeholde spild og kyllinger kan få i det og efterlade ekskrementer i deres mad-og vandforsyning.
  5. Brug fyrretræ spåner til strøelse af kyllinger. Stykker af hø kan være for stor for dem, når de er stadig små.
  6. Holde miljøet rent. Du ønsker at undgå "klistre op", en tilstand, hvor afføring fra kyllingerne hober sig op, og kan blokere eventuelle ventilationsåbninger. Lad ikke de kyllinger svælge i deres egen afføring, så holder dets beholder rengøre.
  7. Få den bedste kvalitet korn, du har råd til. Følg producentens anvisninger, før du køber foderet. Fodertype du køber vil afhænge af alder kyllinger.
  8. Overvej om du vil give kyllingerne vitaminer eller andre kosttilskud.
  9. Hold andre dyr væk fra din brooder, især hunde og katte.
  10. Når ungerne er mindst fire til seks uger gammel, kan du overføre dem til Coop. Hold dem inde i coop for et par dage, så de vænner sig til deres nye omgivelser. Dog kan du lade dem strejfe frit udenfor, så de er fritgående. Lad dem nyde de udendørs og varme op i solen.

Giv dine unger ordentlig pleje

Giv dine unger ordentlig pleje. I et par uger, vil du bemærke, at de vokser hurtigt. Du kan beslutte at holde dem som kæledyr eller som æg høns.