E2y

Hvordan man kan hæve miniatureheste

Heste har fascineret mennesker i tusinder af år. Hvis du har den ekstra budget og baggård plads, hæve miniatureheste er en fantastisk måde at holde heste som kæledyr, uden at skulle bekymre sig om de store vidder af jord, fuld størrelse heste har brug for.

Græsningsarealer

Hvordan man kan hæve miniatureheste. Græsningsarealer.
Hvordan man kan hæve miniatureheste. Græsningsarealer.

Græsningsarealer. Det vigtigste, at din miniature hest behøver, et græsningsarealer. Den græsningsarealer bør være en halv hektar i størrelse for en enkelt miniature hest. Denne mængde jord bør være nok til at holde en enkelt miniature hest fodret. Husk dog, at hesten vil få brug for yderligere hø at supplere kosten. Hvis du har planer om at få mere miniatureheste, være sikker på at du tilføjer yderligere en halv hektar jord for hver ny hest. Ellers vil de ikke nok planter til at fodre på og lande til at løbe rundt i.

Hay opbevaring

Hø opbevaring. Dernæst skal du oprette plads udpeget specifikt til dine miniature heste. Rummet skal være stort nok til at rumme flere uger eller flere måneder værd af hø. Beregne størrelsen af ​​hø du behøver ved at multiplicere antallet af heste og 5 pounds af hø, som er den typiske mængde af hø at en sulten hest vil forbruge. Nogle heste, dog vil spise mindre hø, især hvis der er masser af planter, at det kan levere på i græsningsarealer. Bortset fra mængden af ​​hø, bør du også sørge for, at høet du køber, er fødevare-grade hø til hestene.

Barn

Barn. Miniature heste er meget mindre end en fuld størrelse hest. Disse heste vil normalt ikke være mere end 34 inches tall. På grund af de små størrelser kan miniatureheste undertiden placeres inde hjem. Dog vil hestene stadig være mere behageligt, hvis du bygger en stald eller en stald hus specifikt fro hestene. Med en stald, behøver du ikke at bekymre dig om at rydde op efter hesten. Laden er vigtigt, fordi hesten har brug for beskyttelse mod for meget sol og for meget kold, når natten kommer. At spare op på plads og penge, kan du konstruere en stald med plads til hø opbevaring.

Vet

Græsningsarealer. Hø opbevaring.
Græsningsarealer. Hø opbevaring.

Vet. Som alle kæledyr, heste kan udvikle sygdomme og sygdomme. Før selv køber en miniature hest, bør du scanne dit område for dyrlæger, som er udstyret og vidende om heste sygdomme. Heste er ikke billig, og den sidste ting, som du ønsker, er for dit kæledyr hest at blive syg uden en dyrlæge i dit område for at tage sig af ham. Desuden kan miniatureheste være meget kærlig, hvis de behandles ordentligt, og en syg lille hest kan være ganske hjerteskærende.

Endelig lære det grundlæggende i hesten trimning og grooming

Endelig lære det grundlæggende i hesten trimning og grooming. Hovene skal trimmes hver to måneder, mens pelsen skal vaskes og børstes hver par dage til at holde det filterfrie, blank og ren. Hvis du ikke kan trimme hovene selv, bør du have adgang til professionelle trimmere, der kan gøre arbejdet for dig. Med disse trin, bør du være i stand til at hæve miniatureheste selv.