E2y

Hvordan man kan hæve påfugle

Selvom ærte høns er oprindeligt fra Asien

Selvom ærte høns er oprindeligt fra Asien, har hæve påfugle vokset i popularitet, selv i landet på grund af den smukke fjerdragt, at den mandlige påfugl har. Påfuglefjer er ikke kun meget smukt, men er også siges at bringe held og lykke til hjemmet. Her er hvordan du kan hæve din egen påfugl.

Peachicks

Hvordan man kan hæve påfugle. Peachicks.
Hvordan man kan hæve påfugle. Peachicks.

Peachicks. Køb din peachick fra en velrenommeret forhandler. Så meget som muligt, skal du vælge peachicks fra opdrættere, der kun opdrætte sunde og venlige fugle. Seem dyrehandler vil bære påfugle, men påfugle er normalt dyrere i dyrehandler. I løbet af de første ti måneder, bør peachick skal efterlades i en pen, der er beskyttet mod overdreven varme og kulde. De peachicks er meget følsomme på dette tidspunkt og kan få forfrysninger eller kan dø af for meget koldt. Sørg for, at bunden af ​​pennen er blødgjort med halm og naturlig strøelse.

Space

Space. Dernæst skal du sørge for at efterlade nok for påfuglen at strejfe rundt i. Ligesom andre høns, påfuglen nyder græsning og hakke jorden for små orme og andre spiselige genstande. På grund af dette, er påfugle bedst rejst i landet, hvor de normalt har plads nok til at udforske og strejfe rundt i.

Aborre

Aborre. Ligesom mange andre fugle, har påfuglen fødder, der er designet til siddepinde. Giv dine påfugl flere stærke grene, der er knyttet forsigtigt på siden af ​​pennen. Dette vil give påfuglen et sted at aborre i, når den ønsker at tage en pause fra roaming omkring. Aborre skal have plads nok i det for Peacock at sprede sin hale. Husk, at en fuldvoksen påfugl kan have en hale, der er flere meter i størrelse, hvilket er grunden til aborre bør være i centrum for en 12 fods rum, der vil give fuglen plads nok til at vise sin hale.

Kuglepenne

Penne. Da peachick bliver ældre, er du nødt til at give det et større pen med plads til fuglen. Pennen skal renses mindst en gang om ugen for fugleklatter. Mindst en gang om måneden, skal du udskifte halm og beddings i pennen.

Fødevarer

Selvom ærte høns er oprindeligt fra Asien. Space.
Selvom ærte høns er oprindeligt fra Asien. Space.

Fødevarer. Peacocks er ikke betyder, når det kommer til fødevarer. De kan fodres frugter og grøntsager samt korn. Der er nogle høns blander, at du kan købe fra dyrehandler. Vær sikker på at krydre dit kæledyr fuglens kost ved at tilføje i friske fødevarer til høns blander. Husk, at påfugle lide ting, der er let farvet, såsom hvede og majs.

Stille

Stille. Peacocks har kun været tæmmet nylig. Som sådan er de stadig meget følsomme, når det kommer til overdreven støj. Vær sikker på at holde din fugl i et roligt sted, hvor påfuglen kan slappe af. Fuglen bliver understreget i tilstedeværelse af høj musik, eller i kvarterer, hvor der er masser af trafik lyde eller endda hunds gøen.

Hvis du ønsker at holde en påfugl som kæledyr

Hvis du ønsker at holde en påfugl som et kæledyr, skal du huske, at påfuglen kun vil begynde at vokse hans fjer efter tre år. I et fredeligt miljø, bør dog påfuglen vise fjerene villigt. Tilføjelse af en peahen vil også stimulere Peacock at sprede sin hale for at vinde peahen over.