E2y

Hvordan man kan hjælpe bruden gøre bryllup invitationer

Så din ven eller søster skal giftes, og du vil gerne hjælpe

Så din ven eller søster skal giftes, og du gerne vil hjælpe. Hvor kan du starte? Et område, hvor bruden kan have brug for bistand med at gøre bryllup invitationer. Du behøver ikke at være en professionel printer til lave kvalitets invitationer. Her er nogle ting, du kan gøre for at give en hjælpende hånd til bruden at være.

  • Tal med bruden. Før du tager initiativ til med noget, tale til bruden først. Frivillige hvad du er villig til at gøre, som f.eks køre hende til printerne, eller hjælpe hende udvælge designs for invitationerne. Være klart, hvem der betaler for invitationen. Hvis du siger du er villig til at hjælpe, afklare, om det betyder, at du ønsker at påtage bekostning for det, subsidiere bekostning, eller hvis du bare vil hjælpe hende med at få det gjort.
  • Følg brudens vejledning. Husk på, at dette er hendes bryllup, ikke dit, så den endelige beslutning skal være hendes. Du kan ikke altid enig med hendes designvalg, men du skal overholde. For eksempel, hvis du foretrækker en ren hvid ark papir, men bruden foretrækker noget i elfenben med mere omfattende kantdesign lade hende få hendes måde.
  • Lav gæstelisten sammen. Du bliver nødt til at vide, hvor mange mennesker, du har brug for at sende en invitation til, så tilbringe en eftermiddag sammen gå over en liste over familie og venner. Lad dette være rettesnor for, hvor mange inviterer du behøver.
  • Hjælp bruden kanvas forskellige printere. Baseret på din forskning, kan du både beslutte, om det vil være mere omkostningseffektivt at købe din egen stationære papir og har opfordrer udskrives ved en kopimaskine eller bruge din egen printer. Hvis du har en god laser printer, kan du tilbyde at udskrive invitationer selv. Dette bør i høj grad reducere omkostningerne ved udskrivning i stedet for at gå til en professionel printer. Hvilken brud vil ikke sætte pris på at spare penge?
  • Tilbyd at læse korrektur. Nogle gange tager det en uvildig øje at læse korrektur ting, så du kan fange misspells at en chikaneret og travl brud kan overse.
  • Sæt invitationen sammen. En typisk invitation vil have det vigtigste annoncering kort, en lille RSVP kort, en svarkuvert, den vigtigste konvolutten, og hvis det vil blive sendt, uden kuvert. Nogle invitationer har endda en sæl eller stickeren placeret på de vigtigste kuvert. Du kan hjælpe med at gøre et samlebånd sætte ting sammen for bruden, kan du endda bede nogle flere venner til at hjælpe. Sørg for, at dine hænder er rene, og vær forsigtig med papirklip!
  • Adresse konvolutterne. Hvis du har pæn og smuk håndskrift, tilbyde at skrive navnene. Du kan endda have nogle kalligrafi færdigheder, som vil tilføje en særlig touch til invitationerne.

Hvordan man kan hjælpe bruden gøre bryllup invitationer. Følg brudens vejledning.
Hvordan man kan hjælpe bruden gøre bryllup invitationer. Følg brudens vejledning.

Tilbyd bruden uanset hjælp du kan for at hjælpe med at gøre hendes dag særlige. Hun vil sætte pris på den hjælp, du hjælpe hende spare penge, og det vil føje til de særlige minder hun vil have med hendes bryllup.