E2y

Hvordan man kan holde en jomfru under pres

I dag, mange mennesker tror at det at være en jomfru er noget at skamme sig over. Desværre er de fleste unge voksne - især under aldersgruppen 12 til 16 år - har denne aktuelle tankegang, at jo tidligere du mister din kirsebær, de "køligere" du bliver. Eksterne faktorer, såsom tv-programmer, film, videospil, magasiner og kammerater har stor indflydelse på denne måde at tænke på.

I modsætning til populær tro, jomfruelighed er et valg, som kun du, ikke andre mennesker, kan gøre. Du ser, er du nødt til at forstå, at det at være en jomfru i dag betyder ikke, du bærer på "Scarlet Letter" på din pande. Der henvises ikke til at være seksuelt naiv, uskyldig eller dum, det vedrører have fuld kontrol over, hvad du ønsker at gøre, fordi du ønsker at forstå mere om, hvad du er ved at komme ind. Hvis du ikke er klar, så skal du ikke gøre det. Med den måde, verden går i dag, er det faktisk ganske beundringsværdigt at anbefale stærkt om seksualmoral. Læs videre for at lære mere.

Hvordan man kan holde en jomfru under pres. Foretag en forpligtelse.
Hvordan man kan holde en jomfru under pres. Foretag en forpligtelse.

  1. Kend din moral. Den første ting, du skal gøre, er at tænke over dine værdier i livet. Hvad er det, du tror fuldt og fast? Hvad der udgør dit værd? Svarene på disse spørgsmål skal være meget klart for dig. Det er vigtigt, at du ved, hvordan at elske dig selv på den rigtige måde. Selvrespekt bør være din grænse og tillid bør være benchmark for dine relationer. Lær at vælge baseret på, hvad du virkelig føler, aldrig gøre noget ud af pres fra dine kammerater. Lad ikke nogen diktere, hvordan du lever dit liv, du er den, der bor i det, ikke dem!
  2. Foretag en forpligtelse. Det er afgørende, at du er hundrede procent begået med din stand til at blive jomfru. Vær stærk og fast ved ikke at lade andre eller noget for den sags skyld at gøre dig gøre noget, du ikke kan lide at gøre. Dette bør være meget nemt, så længe du bliver virkelige og sande for dig selv på alle tidspunkter. Må ikke være bange for dommen. Der er ingen mening at blive dømt i noget, der er ikke forkert.
  3. Handle på det. Må ikke sætte dig selv i en risikable situation, der kan være meget svært for dig at komme ud af. Hvis du vil virkelig ønsker at bo en jomfru, sørg for, at det viser gennem dine handlinger! Tænke over det er nemt, men at gøre det er en helt anden historie. Sørg for, at alle ved, at du er seriøs ved at foretage dig korrekt.
  4. Hage op! Husk, at være en jomfru er ikke noget at være flov over. Det er en stærk personlig kvalitet, der ikke er en masse mennesker kan gøre. Det er altid bedre at holde sig til din moral og overbevisninger end at gøre noget, som du måske fortryde resten af ​​dit liv. At have sex gør dig ikke sofistikeret og cool. Det er bare en anden oplevelse, som alle går igennem. Det er op til dig, hvis du ønsker at gøre det som en væsentlig begivenhed i dit liv eller ej.

Det er de ting, du virkelig har brug for at vide om, hvordan man kan holde en jomfru i en verden fuld af seksuelle hentydninger. Uddan dig selv ved at lære om sex og ansvar. Det er vigtigt, at du værdsætter dig selv mere end noget andet i verden. Det er den eneste måde for dig at få ordentlig respekt. Så længe du kender dit værd, vil det skinne ud, og andre vil vide det også. Held og lykke.