E2y

Hvordan man kan identificere dehydrering i legetøj hunde

Toy hunde er søde små ting, der har grænseløs energi og er altid i en hyperaktiv tilstand. Dette er, hvor de fik navnet for at være en "legetøj" hund. På grund af deres hyperaktivitet, har de tendens til at brænde mere energi end andre hunde og da de har små organer, de har tendens til let få dehydreret. Toy hunde er også mere forkælet end normale hunde, så de er som regel betyder, når det kommer til fødevarer og drikkevarer. Deres grænseløs energi og være kræsne drikker gøre dem mere tilbøjelige til dehydrering. Dehydrering er en alvorlig tilstand, som kan være dødelig, hvis den ikke identificeres tidligt og korrigeres.

Hvordan man kan identificere dehydrering i legetøj hunde. Undersøg din hunds udseende.
Hvordan man kan identificere dehydrering i legetøj hunde. Undersøg din hunds udseende.

Her er et par tips om hvordan man kan identificere dehydrering i legetøj hunde:

  • Undersøg din hunds udseende. Hvis din hund er mindre hyper end de sædvanlige, er det et grundlæggende tegn på, at noget er galt. En dehydreret hunds øjne er normalt glasagtig og han er grundlæggende enten rastløs eller uden den sædvanlige energi. Du skal altid være opmærksom på usædvanlige adfærd.
  • Hvis din hund normalt elsker at lege fange, og en dag han ville bare ikke komme op og lege med dig, så er det et tegn på, at noget er sandsynligvis forkert. Det er ikke umiddelbart tegn på dehydrering, men du skal altid overveje denne betingelse som en mulighed for din hund. Det kunne også bare betyde, at han er træt af at spille eller bare ikke ønsker at spille med dig.
  • Hvis din hund har haft usædvanlig adfærd såsom at være sløv eller bare ikke ville komme op fra sin hvilested, så prøv at slå hans hud på bagsiden del af hunden. Dette er test for at se, om din hund er dehydreret. Når du klemte hans hud på ryggen, hvis det forbliver cinched i et par sekunder før de går tilbage til sin normale tilstand, er det et klart tegn på dehydrering. Straks tilbyde din hund noget vand, og hvis han ikke vil tage det, og derefter straks bringe ham til din dyrlæge.
  • Hvis du ved hvordan man tager kropstemperaturen hos din hund ved hjælp af en hund termometer, kan du kontrollere temperaturen på din hund, hvis den er varm. En dehydreret hunds kropstemperatur er normalt højere end den normale. Men hvis du ikke ved, hvordan man kan tage temperaturen på hunden, bringe ham til dyrlægen, så ikke at forårsage skade hunden.
  • Du kan også prøve at tjekke din hunds tandkød, hvis han vil lade dig. En sund tyggegummi er skinnende og pink eller svagt rødlig i farven. Hvis din hund er alvorligt dehydreret, vil hans tandkød være kedeligt og ikke skinnende overhovedet. Hvis dette symptom er til stede i din hund, straks tilbyde ham vand og tage ham til dyrlægen, da dette er også en væsentlig tegn på alvorlig dehydrering. Det kan umiddelbart medføre døden hos hunde, hvis det ikke korrigeres.

Altid være opmærksom på tegn på dehydrering på dine hunde. Din årvågenhed er meget nyttige i at holde din hunde sikkert fra forhold såsom dehydrering, og også for andre sygdomme og usunde betingelser såvel.