E2y

Hvordan man kan konstruere en løvfrø terrarium

Under løvfrøer som kæledyr er en af ​​de nyeste bekymringer blandt mange europæiske familier på nuværende tidspunkt. Disse dyr er nemme at tage sig af, selvom du nødt til at oprette deres levesteder ordentligt i første omgang for at få dem til at blive selvbærende senere. De bedste levende omegn for løvfrøer kan tilvejebringes ved at oprette et terrarium. Med de rigtige materialer og nogle kreative hånd, vil du være i stand til at konstruere en løvfrø terrarium, hvor disse kæledyr kan bor tættest på deres naturlige niche. Hvis du vil oprette et terrarie, skal du følge nedenstående trin:

  • Køb et akvarium (lavet af transparent glas) med målinger, som kan godt rumme de frøer med deres sædvanlige aktiviteter såsom at sove, spise, sprang og boltrede sig. Størrelsen af ​​akvariet bør være i stand til at indeholde omkring 15 liter vand, så der er plads nok til de frøer til at strejfe omkring.
  • Bestem hvad slags tilbehør du vil placere i tanken. Du kan træffe beslutning om at placere små sten, mos og vand planter.
  • Vide, hvad andre slags væsener til at sætte i, der kan overleve med frøer. Du kan inkludere fisk i terrariet, men sørg for at det er den slags specie, som ikke vil blive overskygget af frøer. Når frøerne vokse større, har de tendens til at spise alle skabninger (insekter, fisk og orme), der er mindre end dem.
  • Arranger inventar nedenunder akvariet. Du kan placere dividers lavet af PVC-rør, der er skåret over i flere sektioner. Frøer elsker at skjule og hvile i mørke omgivelser, så rørene vil give en rasteplads for dem, når de ikke spiser eller tumler omkring. Rørene vil også hjælpe bevare vandforsyningen i tanken for at holde den nederste del altid fugtig, som frøer elsker.
  • Medtag skære stykker af plast æg kasser og placere dem i bunden sammen med rørføringer. Du kan bruge brugte æg kasser - den slags hvor æggene er placeret i dagligvarer.
  • Monter de andre tilbehør såsom stokke, drivtømmer, sten, sten og lidt sand i den ene sektion af akvariet. Du kan oprette en kunstig bunke ved at placere en håndfuld sand i midten, hvor frøerne kan hvile.
  • Tilføj planter og andre trævarer i terrariet. Løvfrøer er navngivet som sådan, fordi de trives meste på steder, hvor der er masser af træer. De lever det meste af deres dage på grene af høje træer og høje buske, og de sjældent går ned til jorden.
  • Installer en mini vandfald på det ene hjørne af terrariet. Du kan bruge kommercielle vandfald, der sælges i gave butikker og nyhed post butikker.
  • Fastgør pumpen på et andet hjørne i bunden og sæt det i. Pumpen vil bidrage til at give ilt i terrariet.
  • Line sider af tanken med mos og flere små sten. I mellemtiden placere nogle stykker af trækul i midten for at hjælpe med at holde en behagelig lugt inde i terrariet. Placer små skildpadder inde for en mere diversificeret beboelse. Delvist dække toppen med en glasplade.

Hvordan man kan konstruere en løvfrø terrarium. Arranger inventar nedenunder akvariet.
Hvordan man kan konstruere en løvfrø terrarium. Arranger inventar nedenunder akvariet.

Vedligehold din løvfrø terrarium ved regelmæssigt at kontrollere på dets tilstand hver dag. Spray vand hver dag for at holde fugt i og til stadighed opdatere løvfrøer og dets co-indbyggere. Hvis du bemærker, at løvfrøer ikke tager det godt inde i terrariet, så lad dem gå ved at give dem væk til andre entusiaster eller til dyrelivet bevarelse grupper.