E2y

Hvordan man kan nyde en romantisk picnic

En romantisk picnic er en god måde at tilbringe kvalitetstid sammen med din betydelige andre, og det er meget overkommelige. Du er i stand til at nyde alene tid under stjernerne eller under skyerne og skygge af et træ. For dig og din partner til at nyde en romantisk picnic, forberede sig til det og snakke om, hvad du kan bringe og gøre, og hvor skal gå.

Hvordan man kan nyde en romantisk picnic. Beslut om tid og sted for picnic.
Hvordan man kan nyde en romantisk picnic. Beslut om tid og sted for picnic.

  • Beslut om tid og sted for picnic. Det bedste tidspunkt at gå ud, er i eftermiddag, så det ikke er for varmt, eller om aftenen for at nyde stjerne stirrede. Tidlig morgen skovture er også sjovt, især efter en afslappende aften. Vælg et godt sted at have picnic. Gå til en afsondret, men sikkert område, helst i nærheden af ​​en dam eller en sø, og i løbet af dagtimerne, under et træ ophold for at undgå direkte sol. Sørg for at vælge et område, der betragtes som et picnicområde, for at sikre det er normalt sikkert.
  • Medbring mad og drikkevarer. For en romantisk picnic, er en flaske vin og nogle vinglas ideal, og også slik som chokolade omfattet jordbær eller chokolade cookies. Også bringe nogle sandwich og nogle andre tunge måltid, der er let at spise, så du ikke gå sultne. Også bringe andre drikkevarer og en flaske vand. Hvis du har en køler til at sætte disse i, er det endnu bedre.
  • Medbring en CD-afspiller eller en iPod, så du kan nyde noget musik, mens du deler et intimt øjeblik sammen. Sørg for du bringe ekstra batterier til en cd-afspiller, og du har et fuldt opladet iPod, før de forlader til picnic. Også vælge udvalg af musik forud for picnic dato, så du er sikker på at nyde det. Du kan også medbringe en radio, hvis du og din partner nyder at lytte til DJs taler og du har en favorit radioprogram, du lytter til.
  • Et af de vigtigste elementer for en picnic - bringe et tæppe Hvis du går ud om aftenen, bringe to tæpper -. En til jorden, og den anden for dig og din partner til at kæle i. Det kan være køligt i løbet af nat, så det er endnu mere romantisk, hvis du putte sig under et tæppe, mens stjerne stirrede.
  • Medbring en nødsituation kit. Dette er især vigtigt, hvis du eller din partner har nogle medikamenter, som du skal tage, eller nogen af jer har allergi. Den kommer også i handy i tilfælde af ulykker som nedskæringer i hånden, mens forbereder picnickurv. Også bringe en insektmiddel, især hvis du er ude i aften. Du kan bringe duftende stearinlys så godt for aftenen.
  • For en aften picnic, bringe lys for en mere romantisk føler. Bare sørg for at placere dem korrekt på jorden for at undgå ulykker og brand.


Det mest vigtige ting at huske at nyde en romantisk picnic er at værne om det øjeblik med din partner. Tage et kamera med dig at bevare minderne.