E2y

Hvordan man kan overvinde en affære i dit ægteskab

Opdagelsen af ​​en affære i dit ægteskab kan give dig intens smerte. Du vil føle flere følelser på én gang - skyld, skam, vrede, frygt og vantro som dit sind behandler sandheden.

En affære i et ægteskab er en af ​​de sværeste tilbageslag til at overvinde

En affære i et ægteskab er en af ​​de sværeste tilbageslag at overvinde. Du føler dig hjælpeløs og magtesløs og ikke ved, hvem der skal henvende sig til. Flere spørgsmål løber gennem dit hoved og ingen umiddelbare løsninger er i syne.

Når man står med denne rystende oplevelse, det er godt at vide, at der er trin, du kan tage for at overvinde den sorg af lidelse en affære i dit ægteskab. Tag det et skridt ad gangen, hvilket giver både din og din ægtefælle tid til at helbrede og acceptere, hvad der var sket.

Hvordan man kan overvinde en affære i dit ægteskab. Når du har opdaget affære.
Hvordan man kan overvinde en affære i dit ægteskab. Når du har opdaget affære.

  1. Når du har opdaget affære, søge støtte fra folk, du har fuldstændig tillid. Det kan være din nærmeste pårørende, dine nærmeste venner, en præst, en præst eller en rådgiver. Tal med dem - om sagen, hvad du følte, da du opdagede affære, hvad du føler nu. Få moralsk støtte fra dine kære og nære venner og få objektive støtte fra andre mennesker, der kan hjælpe dig med at vurdere problemet, sætte det i perspektiv og give dig konstruktiv rådgivning. Det vil ikke hjælpe, hvis du betro mennesker, der er tilbøjelige til at tage parti, da dette blot vil eskalere problemet.
  2. Da den følelsesmæssige sår er stadig meget frisk, er det bedst, at du giver hinanden plads. Du kan holde hinanden for mellemtiden nok til at berolige dine nerver og give balance til din følelsesmæssige tilstand. Taler det samme vil kun resultere i en slanging match, og du vil ende med at såre hinanden mere. Ord, der forlader dine læber kan ikke tages tilbage.
  3. Tal om sagen, når du er følelsesmæssigt klar. Du er nødt til at være rolig og klar til at lytte, før du og din ægtefælle kan begynde at drøfte problemet. Tag det langsomt. Begynd med en diskussion af, hvordan det skete, hvor længe det havde stået på, er der andre mennesker, der kender til sagen, og andre generelle spørgsmål. Du kan dykke dybere ned i det, som du bliver stærkere og i stand til at diskutere det hele objektivt.
  4. Så snart du er klar til at tale uden at blive for følelsesmæssigt, tale åbent med din ægtefælle. Lad den anden person, som hvor meget sagen såre dig, den følelsesmæssige omvæltning, at du gik igennem uden at være anklagende. Identificer de spørgsmål din partner har med dig, dit forhold, andre mennesker og andre underliggende problemer, der førte til sagen. Du er også nødt til at tale om, hvad der skal gøres for at forhindre det i at tilbagevendende. Gendan din tillid til hinanden, og give tilsagn om at arbejde sammen i healing hinanden og glemme hele affæren.
  5. At komme sig helt fra den følelsesmæssige prøvelser, lære at tilgive. Det kan vise sig at være de sværeste ting for dig at gøre, men det er et stort skridt i retning healing. Det kan tage tid, men har fast besluttet på at tilgive. Men du behøver ikke bruge det som et våben, som du kan g \ dingle foran din ægtefælle, hver gang et problem dukker op.

Du kan overvinde en affære i et ægteskab med en ret og positiv holdning til ansigt problemet objektivt. Vilje til at være indstillet på at din ægtefælle trods problemerne og arbejde sammen til at forblive gift med hinanden.