E2y

Hvordan man kan reducere lugt fra dit kæledyr ilder

En ilder kan være en vidunderlig kæledyr

En ilder kan være en vidunderlig kæledyr, men det har en naturlig lugt, som kan genere de fleste mennesker. Ildere har duft kirtler placeret i nærheden af ​​deres anus, som de bruger til at markere deres territorier og til identifikation. Sekretionen kan frigives, når den ilder er bange eller forskrækket. En ilder bruger også sin urin for at markere sit territorium. Selv om duften af ​​denne naturlige sekretion er umuligt at eliminere, der er trin, du kan tage for at reducere lugt og gør leve med dit kæledyr ilder mere overskueligt. Nedenfor er nogle tips om hvordan man kan reducere lugten fra dit kæledyr ilder.

  • Din ilder kan lære at bruge en kattegrus selvom det ikke dækker sine ekskrementer som en kat gør. Kuldet bør rengøres på daglig basis, men vær sikker på at du efterlader nogle af de snavsede kuld bag, så dit kæledyr ilder vil være i stand til at lugte det og ved, hvor de skal gå. Det er tilrådeligt at bruge pelleteret papir snarere end silikone eller ler, der bliver hårdt, når våd, da dette kan indtages ved din ilder og forårsage indre skader. Hårde materialer på kuld kan skade dit kæledyr, når granulatet går i stå på bagsiden af ​​ilder.
  • En ilder er en obligat eller sand kødædende mening den spiser dyrekød. Det bør ikke være fodret fisk, grøntsager, frugt og frugtsaft, sukker og dem, der indeholder majs, fordi disse vil øge lugt af deres ekskrementer. Brug de anbefalede måltider og feeds for fritter, som er højt på protein og lavt fedtindhold. MD ilder poter har en omfattende komparativ guide over anbefalede fødevarer til fritter.
  • Ildere elsker at grave sig ned under dække og sove omkring 14-18 timer om dagen. De bliver aktive i skumringen eller daggry. Urin, kan deres naturlige sekreter samt olie fra deres pels overføre til beddings, mens de sover, og få dem til at lugte. Da de tilbringer det meste af deres tid på at sove borede under et tæppe, skal du sørge for at vaske dem ofte så lugt ikke vil blive hængende på beddings. Dens bur bør også rengøres regelmæssigt. Sørg for, at du bruger varmt vand til at vaske sengetøj og uparfumeret vasketøj sæbe, fordi de fleste ildere er allergiske over for duftstoffer.
  • Ferret kan bades og dens pels shampooed. Det anbefales, at du bader din ilder kun når det er meget beskidt, så de naturlige olier på sin pels vil ikke blive fjernet. Brug kun den anbefalede ilder shampoo når du skal bade din ilder og bruge varmt vand til at vaske og shampoo din ilder. Der er også en ilder conditioner, som du kan bruge til at forhindre sin hud mod at blive for tør.


Hvordan man kan reducere lugt fra dit kæledyr ilder. Din ilder kan lære at bruge en kattegrus selvom det ikke dækker sine ekskrementer som en kat gør.
Hvordan man kan reducere lugt fra dit kæledyr ilder. Din ilder kan lære at bruge en kattegrus selvom det ikke dækker sine ekskrementer som en kat gør.

Vær sikker på at give din ilder løs kun i et lille begrænset område i dit hjem, som vil være let at rengøre. Som din ilder børster mod ting og møbler i rummet, overfører det sin duft, som kan blive hængende og gøre rummet lugt, selvom du har rengjort ilder bur og har gjort alle de andre ting, der vil reducere lugt af et kæledyr ilder. Du kan også kigge efter en ilder, der er blevet de-duftende at fjerne lugt, der er lidt som lugten af ​​en våd hund.