E2y

Hvordan man kan sænke nitrat i et saltvandsakvarium

Hvis du kan huske din kemi emne godt

Hvis du kan huske din kemi emne godt, ville du vide, at nitrat er de endelige produkter af kvælstofkredsløbet. Vi vil ikke gå gennem den tekniske ting, men da nitrat Slutprodukterne af en cyklus, det er generelt betegnes som et affaldsprodukt. Ja, det er sandt, men det er ikke nødvendigvis en dårlig komponent - som fører os til vores artikel. Du skal huske, at kvælstof kommer fra fødevarer, hvorfor det er uundgåeligt at have nitrat i dit saltvandsakvarium. Men vidste du, at det er i virkeligheden gavnligt for din saltvand akvarium tanke at have nogle nitratindholdet som det opretholder balance i din kunstige økosystem? Men når de findes som ovenfor normale niveauer, kan nitrat udgøre en trussel mod dit kæledyr bebo denne akvarium. Så hvordan kan du holde dem nitratindholdet til deres mest korrekte niveau? Her er et par tips:

Rengør altid dit akvarium tanke

Hvordan man kan sænke nitrat i et saltvandsakvarium. Hvis du kan huske din kemi emne godt.
Hvordan man kan sænke nitrat i et saltvandsakvarium. Hvis du kan huske din kemi emne godt.

Rengør altid dit akvarium tanke. Det skyller væk de forurenende stoffer i et akvarium. Hvis du har mistanke om eller har testet dit akvarium for nitratindholdet, og fandt dem til at være i ekstreme niveauer, skal du muligvis at foretage en grundig udrensning af dit akvarium. Det omfatter klipper, ornamenter og udstyr.

Spørg hjælp fra din lokale dyrehandel

Spørg hjælp fra din lokale dyrehandel. Du kan købe testkit for kvælstof niveauer er der. Også, hvis du har fundet dit akvarium at have høj nitratindhold, kan du også købe behandlet vand og erstatte en tredjedel af vandet i din tank (selvfølgelig, efter rengøring) til lavere nitrater.

Ofte skifter akvarievand

Ofte ændre akvarium vand. En simpel ændring af rent, frisk vand kan forebygge og hjælpe med at reducere nitratindholdet. Husk, at dette risikerer at miste de "gode bakterier" i din tank, og også du ikke ønsker at miste alle dine nitratindhold, da de opretholde balancen i dit akvarium. Du kan prøve gradvist ændre vand som en erstatning for det behandlede vand fra din dyrehandel eller som supplement til det.

Undgå overfeeding

Rengør altid dit akvarium tanke. Spørg hjælp fra din lokale dyrehandel.
Rengør altid dit akvarium tanke. Spørg hjælp fra din lokale dyrehandel.

Undgå overfodring. Nogle gange, er vi tilbøjelige til at lade sig rive med at fodre vores kæledyr. Men som vi har nævnt tidligere, kan kvælstof udledes fra mad og flere kilder for dine fisk betyder mere spildt mad, derfor øge nitrogenindhold, som så ville opdeling nitrater.

Prøv økologiske behandlinger

Prøve organiske behandlinger. Normalt en mangrove gør underværker med at bevare de naturlige niveauer, som de bliver en del af din marine-liv økosystem. Du kan også tilføje levende rock, levende sand eller en kombination af begge dele for at hjælpe med at opretholde nitratindhold. Men deres virkninger ikke øjeblikkelig, og skal være i dit akvarium for lidt tid til at være i stand til at tilpasse sig til det. Disse er mere på forebyggende snarere end at helbrede side.

Tøv ikke med at bede om hjælp fra din lokale dyrehandel, hvis du har flere spørgsmål angående omsorg for marine liv i dit akvarium. Det er også upåklagelig at gøre forskning. Nogle bærer kemiske behandlinger, der hurtigt absorberer de overskydende nitrat i dit akvarium - alt du skal gøre er at stille de rigtige spørgsmål. Pleje af din marine liv er mere kompliceret end den fishbowl akvarium du havde, da du var barn. Hvis du ønsker at holde dine vandlevende kæledyr i tip-top form, træffe forebyggende foranstaltninger og ikke vente, indtil du ser fisk flyder livløst på dit akvarium, før du indser, at noget er galt.