E2y

Hvordan man kan stoppe en hund fra at spise for hurtigt

En hund wolfing mad er meget farlig og kan være en kvælningsfare

En hund wolfing mad er meget farlig og kan være en kvælningsfare, der ofte fører til fatale resultater, hvis ikke behandlet straks. Han kan også opleve ekstreme tilfælde af opkastning, hvor han sluger så meget luft når man spiser. Han kan endda udvikle en indre bloat i maven, som kan være livstruende. Der er en masse farer, der kan ske, hvis din hund bliver ved med at gøre dette meget ubehagelig vane. Bundlinjen er, er du nødt til at gøre noget ved det, fordi det er meget usundt og skadeligt for din hund. Heldigvis findes der måder, du kan gøre for at hjælpe ham til at stoppe fra at spise lidt for hurtigt end normen. Læs videre for at lære mere.

  • Brug en bred og flad beholder. Forbered en stor ren cookie mat. Sæt den tørre hundemad i det og sprede det så meget som du kan. Det ville være bedre, hvis du bruger små foderpiller til at undgå hunden fra kvælning og så det ville være sværere at spise det hele på én gang, når de anbringes på en bakke. Dette vil bremse din pooch ned, når de spiser da maden er spredt ud og din hund ikke har noget andet valg end at vælge maden over den brede lavvandede bakken.
  • Få nogle rocks! Du kan også sætte et par store sten på din hunds skål. Sørg for, at klipperne er store nok til ikke at blive spist. Bland det sammen med hundemad. Hunden bliver nødt til at manøvrere sin vej ned og omkring klipperne for at sikre, at han spiser alle foderpiller. Dette er en effektiv måde at stoppe din pooch fra at spise for hurtigt. Du kan også bruge en stor bold (sørg for at det er glat og ren). Dette vil tvinge din hund til at spise omkring objektet.
  • Suge det hele op. I stedet for at fodre din hund tørfoder, kan du vælge for at bruge våd hundemad. Du kan nemt gøre dette ved at gennemvæde tørre hundemad og vent et par minutter. Du vil se bobledannelse op. Vandet frigive alle gasser inde i foderpille gør det mere kompakt. Dette kan helt sikkert forhindre din hund fra utilsigtet oppustethed eller gastrisk torsion, hvilket kan være meget farligt.
  • Hånd fodring er måden at gøre det på. Hvis du har tid, kan du begynde at fodre din pooch med hånden. Bare sørg for at måle, hvad du giver ham at undgå chancerne for overfodring. Meget langsomt sætte en håndfuld hundemad i hånden og giv den til din hund. Så snart han var færdig med at spise det, ikke haste videre til næste mad batch. Vent og derefter langsomt give ham mad igen. Bliv ved med at gentage dette, indtil han får rytmen.

Bare følg disse meget effektive trin

Hvordan man kan stoppe en hund fra at spise for hurtigt. Brug en bred og flad beholder.
Hvordan man kan stoppe en hund fra at spise for hurtigt. Brug en bred og flad beholder.

Bare følg disse meget effektive trin, og du vil snart have en meget sund hund uden risiko for kvælning og andre former for uheld farer fra at spise for hurtigt. Vær konsekvent på alle tidspunkter, når du gør dette. Gentag denne procedure igen og igen, indtil din hund bliver vant til at spise langsomt. Aldrig råbe eller gøre noget voldeligt, hvis dit kæledyr starter den hurtige spise vane igen. Denne teknik vil ikke hjælpe, men vil kun gøre tingene værre. Hold dig til disse trin, og du vil aldrig være ked af. Held og lykke!