E2y

Hvordan man kan stoppe kyllinger fra at spise æg

Egg spise er ikke en meget produktiv adfærd med æglæggende høner, men med den rette forebyggelse det kan normalt undgås. Den korrekte forebyggelse for denne adfærd vil omfatte boligforhold, ordentlig størrelse af reder, god nærende foder, kosttilskud og god pleje og forvaltning af kylling flok. Alle trin til forebyggelse planen er vigtige, og ingen bør overlades ud som disse er også vigtige for sundhed og velvære af kylling flok i almindelighed.

Trin 1

Den korrekte kylling hus eller coop, der skal bygges for at huse de æglæggende høner eller hele kylling flok skal være stort nok til, at kyllingerne at roost og at der er nok reder for alle de æglæggende høner. Disse reder skal placeres mindst fire meter fra kyllingerne 'roost. Belysningen bør også nedsættes nær rederne, hvis det overhovedet er muligt.

Trin 2

De reder, der er sat i hønsegården eller hus, er meget vigtigt. Disse reder bør være på en gennemsnitlig tolv inches firkantede og skal placeres to fødder væk fra gulvet i hønsegården eller kylling hus og fire fødder væk fra den roost placeret i læ. Der bør være mindst en rede for hver fire æglæggende høner, og hver reden bør indeholde omkring to inches af redemateriale, der bør være blød, tør og ren, såsom hø, halm eller spåner.

Trin 3

Hvordan man kan stoppe kyllinger fra at spise æg. Trin 1.
Hvordan man kan stoppe kyllinger fra at spise æg. Trin 1.

Fodring kylling flokken er et andet vigtigt aspekt af æg spiser. For ernæring som en forebyggende, bør der være calcium tilsættes til kosten for kyllingerne. Dette kan gøres enten ved at tilbyde østersskaller frit valg, hvilket betyder, at kyllingerne er altid i stand til at få dem, eller ved at fodre æggeskaller, der renses og fint jorden op. Det er også vigtigt at tilbyde kyllingerne en komplet kyllingefoder med alle de vitaminer og mineraler, at kyllingerne kræver.

Trin 4

Indsamling af æg i reder mindst to gange om dagen er også vigtigt at bekæmpe æg spise ved kyllinger. Efter alt, hvis æggene ikke er der kan de ikke blive spist. Faktisk er det en god idé at samle dem en gang om morgenen og en gang om eftermiddagen.

Trin 5

En anden ting, der kan gøres, er at fjerne alle rugende eller indstilling høner og deres rede af rugede æg fra æglæggende reder. Dette vil helt sikkert hjælpe, især når æggene er udklækning og æggeskaller er let tilgængelige for temp de andre kyllinger i flokken.

Trin 6

Trin 2. Trin 3.
Trin 2. Trin 3.

Den sidste og nok mest dramatiske forebyggende aspekt af æg spise ved kyllinger, er at slippe af med kylling, især hvis de spiser æg regelmæssigt. Hvis kyllingen ikke kan brydes ved at spise æg, er ikke kun ejeren kommer til at have færre æg, kan denne adfærd blive videregivet til andre kyllinger i flokken, som kan medføre alle mulige problemer.


Efter disse få forebyggende foranstaltninger vil ikke garantere, at der ikke vil være nogen æg at spise blandt kyllinger i flokken, men de bidrager.