E2y

Hvordan man kan tiltrække Blue Jays til en have

En have er en god ting at have i dit hjem. Dette vil ikke kun give dig følelsen af ​​afslapning og fred, men også det vil give en mulighed for dig at være ét med naturen, selvom du er midt i byen.

Din have vil have en mere naturlig fornemmelse, hvis du kan være i stand til at tiltrække fugle som Blue Jays i din have. Fugle har denne vis effekt på mennesker, der skaber ro i dem. Giv dem, hvad de har brug for, og de kan endda setup deres egne reder, hvis de kan lide din plads. Her er nogle måder at tiltrække Blue Jays til din have.

Hvordan man kan tiltrække Blue Jays til en have. Giv blue jays, hvad de elsker.
Hvordan man kan tiltrække Blue Jays til en have. Giv blue jays, hvad de elsker.

  • Giv blue jays, hvad de elsker. Du kan bede om oplysninger fra lokale dyrehandlere om, hvad Blue Jays elsker at spise, hvad slags miljø, de elsker at bo i, og hvordan de ønsker at blive behandlet. Du kan også søge efter disse oplysninger på internettet eller dit leksikon derhjemme.
  • Du vil finde ud af, at Blue Jays er for det meste vegetarer. De kan lide at spise jordnødder, kirsebær, agern og noget, de kan få deres næb på. Men de omfatter også insekter i deres kost undertiden som en proteinkilde.
  • Tiltræk hvad der tiltrækker dem. Da Blue Jays lide at spise insekter på tidspunkter, kan du også ønsker tiltrække nogle insekter ind i din have. Vælg insekter, der elsker at gnaske på planter, ikke træ. Dette vil beskytte træ dele af huset fra at være underlagt insektangreb. Dine planter, græs og vinstokke er særligt attraktive for disse former for insekter og vil gøre Blue Jays nyde din have også.
  • Du kan plante solsikker i din have samt da Blue Jays elsker at spise deres frø.
  • Du kan også plante et egetræ i haven, hvorvidt en ung en, eller en fuld størrelse træ. Men det anbefales at plante en yngre, da det stadig har unge rødder. Du er også nødt til at give et stort rum for træet til at vokse. Blue Jays elsker egetræer, da de producerer nødder og tiltrækker insekter også. Disse bruges også som rugende områder, når ynglesæsonen kommer for disse søde fugle.
  • Vær sikker at du også vil være i stand til at give fuglene en slags nesting jorden, når ynglesæsonen kommer. Du kan efterlade en bunke halm eller græs, så de vil være i stand til at bruge det som en del af deres reder.
  • Vær sikker på at du har et tilstrækkeligt udbud af vand. Du kan placere en dam i din have, hvor dine fugle kan drikke. Men det er bedre at installere et lavvandet springvand, således at disse fugle og andre fugle vil være i stand til at bade så godt. Installation af en springvand vil også tilføje æstetiske værdi på din smukke have. Vær sikker på at du ved, hvordan du installerer en, eller bedre endnu, leje en professionel, der ved, hvordan man korrekt installerer en vand springvand.

Tiltrække fugle såsom blå jays ikke nødvendigvis kræver meget arbejde. Du skal bare nødt til at være følsomme over for, hvad de har brug for.