E2y

Hvordan man kan tiltrække en slem dreng

Hver pige skal opleve at tilbringe tid med en slem dreng mindst én gang i sit liv. Den dårlige dreng kan ikke være din for evigt slags fyr, men han kan lære en pige mere om livet i en kort tid end nogen dreng ved siden af. Hvis du ønsker at tiltrække en slem dreng, overveje at følge disse trin.

Hvordan man kan tiltrække en slem dreng. Værdsætter enestående.
Hvordan man kan tiltrække en slem dreng. Værdsætter enestående.

  1. Værdsætter enestående. Slemme drenge skiller sig ud, fordi de er unikke. De kunne have en ulykkelig hjem liv eller være nabolaget risiko taker. De slemme drenge har typisk noget værd oprør imod. Hvis du sætter pris på, og viser interesse for det unikke, om det er musik, bøger, kunst eller bare et sted i nabolaget, kan du blive en ny måde for ham at gøre oprør.
  2. Tag en chance. Du har brug for at få den dårlige drenge opmærksomhed, så tage en chance. Hvis du er en atlet, gør at fabelagtige flytte til at score et mål, når han ser. Eller taler i klassen med en radikal idé, når han er omkring. Du vil blive bemærket.
  3. Lad din selvtillid show. En selvsikker pige tiltrækker de slemme drenge, fordi hun er mest villige til at tage en chance og sorteper normen. Lad din selvtillid vise og stoppe gemmer sig bag dine venner. Vær villig til at nærme sig ham eller hans venner. Vær stolt til at lade din egen unikke personlighed og interesser viser.
  4. Nægte at følge enhver menneskemængde. Slemme drenge er mindre tilbøjelige til at følge de tendenser. Han mener sandsynligvis "in" crowd ikke værd at hans indsats. Husk, at den slemme dreng er oprør, så han arbejder hårdt for ikke at passe ind Forsøg ikke hårdt at være en del af det populære sæt, når du forsøger at tiltrække en slem dreng.
  5. Få hans opmærksomhed med et smil. Slemme drenge er ikke vant til at være genstand for interesse, medmindre det kommer fra dårlige piger. Overveje at tilbyde ham et sødt smil reserveret til ham. Du kan bare chokere ham til at betale opmærksomhed.
  6. Stå op til ham. Når du har hans opmærksomhed, kan han forsøge at samle på dig eller drille dig. Ofte er dette sker, når du hænger ud med en gruppe venner. Han forsøger at udskille dig ud. I stedet for at føle sig nervøs, ignorerer hans forsøg på at forbinde eller bare tage hans fornærmelser, reagere direkte. Tag en dyb indånding og derefter stå op for dig selv. Han vil sætte pris på din rygsøjle.
  7. Vær villig til at tage en risiko. Når du har en dårlig drengs opmærksomhed og interesse, vil han forsøge at friste dig. Hvis du ønsker en slem dreng, er du nødt til at være åben for at tage risici. Uanset om han tilbyder dig en tur på ryggen af ​​sin motorcykel eller en tur i skoven, skal du måske overveje at tage risikoen. Gør ikke noget dumt eller ud over din komfort zone, men overveje at tage en kalkuleret risiko, og have det sjovt med en slem dreng.

Slemme drenge kan være en blast

Slemme drenge kan være en blast. Følg disse trin, og du vil trække øjet i din lokale bad boy. Må ikke forvente at beholde ham længe, ​​men du kan nyde hans opmærksomhed, mens du har det.