E2y

Hvordan man kan tiltrække yngre kvinder

Kong Arthur anses for at være indbegrebet af al godhed i verden. Han byggede Camelot sten for sten og svingede den mægtige sværd Excalibur. Han bragte fred til jorden, og han blev snart legemliggørelsen af ​​hvad en ideel konge skal være. Med alle disse resultater, men en skiller sig ud over alle hans øvrige resultater - den bejlen og hans eventuelle ægteskab med Guinevere.

Hvordan man kan tiltrække yngre kvinder. Vurdere dig selv.
Hvordan man kan tiltrække yngre kvinder. Vurdere dig selv.

Guinevere var en smuk ung jomfru, hvis skønhed blev kun overgået af hendes intellekt og godhed hendes hjerte. Guinevere var meget yngre end kongen, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis dette var den del af hendes charme, som til sidst bragte hende i armene på kongen. Vi har måske ikke de samme rigdomme, at kong Arthur havde, men hvad vi har, er den samme charme. Hvis du ikke har den samme charmerende attitude som denne mand, kan du lære at dyrke det. Denne guide vil vise dig hvordan man kan tiltrække yngre kvinder. Følg disse enkle tips, og dit spil vil være god nok til at snuppe en kvinde meget yngre end dig.

Trin 1

Vurdere dig selv. Kig i et spejl og foretage en ærlig vurdering af dig selv. Hvad ser du ser tilbage på dig fra spejlet? Lav en liste over dine fejl og forsøge at arbejde på at forbedre dig selv. Hvis du er overvægtig, deltage i en gym eller gå på en diæt. Har du klæde sig som en bonde? Spørg en ven til at arbejde på din garderobe med dig. Købe nyt tøj og blive en ny mand. Hvis du er alvorligt uncultured, så se at tage etikette klasser eller lære om manerer og kultur. Nogle af de ting, du har brug for at ændre måske ikke så indlysende, så tale med andre mennesker og finde ud af, hvordan de opfatter dig.

Trin 2

Dating sites arbejde. Dating sites, der specialiserer sig i relationer af disse typer vil fungere godt i at tage dig i retning af dit mål. Dating sites hjælpe med at indsnævre dit område af valg, hvilket giver dig en chance for at møde kvinder, der leder til at komme sammen med ældre mænd. Dine chancer for succes dramatisk øger i en pulje som denne. Søg efter den slags kvinder, du kan lide og begynde at interagere med dem via e-mail eller telefon. Når du endelig komme til at møde en yngre kvinde, du kan lide og kommer godt med, gå videre til næste trin.

Trin 3

Trin 1. Dating sites arbejde.
Trin 1. Dating sites arbejde.

Forbliv respektfuld. Når du og den unge kvinde mødes for første gang, tale med hende i en venlig og høflig måde. Se om hun gengælder din venlighed. Flirt lidt, men ikke være kras. Frem for alt, vær ikke respektløst. Behandl hende som en dame og ikke et lille barn. Forsøg ikke at behandle hende som en skøge enten.

Trin 4

Vis din gode side. Uden at prale, hendes vise, hvad du har at tilbyde. En af de ting, du kan tilbyde en yngre kvinde er økonomisk sikkerhed. Hvis du kigger i de rigtige steder, vil du være i stand til at finde en kvinde, der er interesseret i den økonomiske sikkerhed, du bringer. Du kan også imponere hende med din modenhed. Din alder har bragt dig oplevelse, så tale om det. Hun vil helt sikkert sætte pris på de historier.


De historier og oplevelser, som du har akkumuleret er badges af herlighed. Unge kvinder kan være sjove former for skabninger som Guinevere var. Du kan give dem alt, men du vil aldrig virkelig fange en. Den bedste løsning er at være dig selv og respektere hende. I slutningen, er alt hvad du kan gøre, håber alt fungerer godt.