E2y

Hvordan man lærer at være cool

High school har altid været en ufuldkommen samfund, hvor mennesker er blevet delt af social status. Folk kunne ikke finde deres sande værdi på grund af klassificeringen og afsondrethed af visse individer, fordi de ikke passer en social persona at masserne finder ideel. Denne sociale uretfærdighed er derefter bragt frem de klasser af Jocks og nørder.

Nerds på mange måder afspejler persona af Morlocks i HG Wells 'klassiske bog The Time Machine. De er ansvarlige for driften af ​​byen. De bliver så afsat som udstødte i selve byen, de hjalp til at skabe. De Jocks ligger på den modsatte side af spektret, hvor de er berømmet for deres skønhed og deres fysiske overlegenhed.

Du kan bygge bro og ødelægge netop disse stereotyper. Selv hvis du er en nørd, kan du lære, hvordan det er at være cool. Lad lænker kaste og transcendere etiketter. Be Cool gennem denne guide, og du kan høste fordelene ved at være populære.

Trin 1

Hvordan man lærer at være cool. Bring en vis attitude.
Hvordan man lærer at være cool. Bring en vis attitude.

Bring en vis attitude. Du er nødt til at have en vis holdning skal betragtes cool. Du bør ikke ligeglad med, hvad andre mennesker tænker om dig. Dette er ikke for let, overvejer du vil altid ligeglad med, hvad andre mennesker tænker. Det er bare den menneskelige natur. Du kan gøre dette ved at opbygge din selvtillid. Hvis du har en stærk billede af dig selv, skal du være okay.

Trin 2

Skabe et billede. Opbyg dit billede. For at gøre dette, skal du være opmærksom på, hvordan folk ser på dig. Hold dig væk fra et billede, der afbilder dig som en nørd. Du er også nødt til at projicere et billede af høj selvværd. Sørg fysisk at du er præsentabel. Vær opmærksom på din kropsholdning og den måde, du ser. Ingen er cool, når han har et stykke mad fast i hans tænder. At være sikker på svarer ikke nødvendigvis arrogance. Sørg for at du stadig høflig og hensynsfuld over for de mennesker omkring dig.

Trin 3

Get real venner. Omgiv dig med venner, der er virkelig venner. Prøv at være en god dommer af karakter ved at se, om dine venner bare bliver dejligt for dig, fordi folk tror, ​​du er cool, eller fordi de virkelig gerne, hvem du er.

Trin 4

Træde en sti af din egen. Seje mennesker er dem, der ikke er bange for at være anderledes fra flokken. Ved første du måske ligeglad med, hvad folk tror, ​​men det er okay, fordi, med urokkelig selvtillid, kan du vinde dem over. Du skal bare nødt til at være stærk i din overbevisning og følge rytmen i din egen tromme.

Trin 5

Træde en sti af din egen. Speak up og blive hørt.
Træde en sti af din egen. Speak up og blive hørt.

Speak up og blive hørt. Seje mennesker er ikke museagtig og genert. Tal op, så folk kan høre dig. Efter alt, er du cool og du vil have folk til at høre, hvad du vil sige. Må ikke råbe. Bare at tale på en klar og forståelig måde. Sørg også for, at uanset hvad du siger, er relevant for diskussionen. Ellers vil du bare lyde som nogen forsøger alt for hårdt.


Slap af, du er på vej i den rigtige retning. Du vil være cool snart. Det er bare et spørgsmål om at være tålmodig. Rom blev ikke bygget på en dag, og din rep som værende kølig vil tage nogen tid at opbygge. Hvis det ikke sker for dig, og du ikke bliver kold, så husk at en masse uncool mennesker blev store folk i sidste ende. Bare tage et kig på Bill Gates. Hvem ville ikke bytte plads med ham?