E2y

Hvordan man laver en baby fotoalbum

Et foto album er noget, du kan gøre for dit barn, så han kan gå igennem albummet, når han bliver ældre. Dette er også en god ide at gøre, så du kan værne om minderne, når dine børn stadig var babyer. Realiseringen af ​​et barn fotoalbum er ikke så svært. Alt du behøver er et par materialer til at hjælpe dig i gang. Find ud af hvordan man laver en baby fotoalbum ved at følge nedenstående trin.

  • Print ud billeder. Først skal du nødt til at udskrive de billeder, du ønsker at have i dit fotoalbum. Få billeder fra da barnet var stadig en baby op til nutiden. Fortsæt med at tage billeder af dit barn under særlige begivenheder eller bare for sjov. Arranger billederne i henhold til hver begivenhed eller i en tidslinje, så du nemt kan arrangere dem i fotoalbummet senere.
  • Køb et fotoalbum. Købe et fotoalbum fra butikken. Du kan også bestille en online. Vælg et fotoalbum, der kan rumme alle dine billeder. Nogle album har mere plads end andre. Køb flere albums, hvis du har brug for. Der er masser af fotoalbum, som du kan vælge imellem på hjemmesiden Baby hukommelse bøger .
  • Arranger billederne. Nu kan du begynde at arrangere fotos af din baby. Du kan starte albummet ved at tilføje hospital fotos fra når din baby blev født. Bagefter kan du arrangere foto ind i en tidslinje, så du kan se begivenhederne i rækkefølge, når du ser på dit fotoalbum. Du behøver ikke at lægge alle de billeder, du har i albummet. Du skal bare vælge dem, der er speciel for både dig og din baby. Du kan holde resten i et foto kassen.
  • Tag billeder af din baby. Altid har et kamera ved hånden, når du er med din baby, så du kan optage det vigtige øjeblik i hans liv. Nogle af de billeder, som du kan tage, er af de første skridt, første tand eller bare dagligdags aktiviteter. Dette vil give dig nogle flere billeder, som du kan føje til fotoalbummet. Du kan fortsætte med at gøre albummet indtil din baby er allerede i skolen. Dette er en god måde at holde styr på minderne.
  • Tilføj dekorationer og andre genstande. Du kan slå din baby fotoalbum i en scrapbog ved at tilføje nogle dekorationer eller elementer, der er mindeværdig. Du kan medtage en lås af hår fra den første klipning, håndaftryk og fodaftryk, dit barns hospital Identifikationstagget første rapport kort og mange flere.


Nu ved du, hvordan man laver en baby fotoalbum

Hvordan man laver en baby fotoalbum. Tag billeder af din baby.
Hvordan man laver en baby fotoalbum. Tag billeder af din baby.

Nu ved du, hvordan man laver en baby fotoalbum. Du kan holde albummet og gå igennem det en gang imellem med dit barn, så du kan mindes om de gode tider. Når dit barn bliver ældre, kan du gå igennem albummet og fortælle ham nogle historier om billederne i albummet. Det er en god limning aktivitet, som du kan have med hele familien.