E2y

Hvordan man laver en baggård akvarium

En baggård akvarium kan være et smukt valg til din værftet

En baggård akvarium kan være et smukt valg for din værftet. Udover dens æstetiske værdi, baggård akvarier installeres ofte til praktiske anvendelser. I dag er mange familier overvejer fiskeopdræt som en bæredygtig fødekilde på deres egen ejendom. Realiseringen af ​​et baggård akvarium er en investering, men mange familier finder opretholde en baggård akvarium værd. Her er hvordan man laver en baggård akvarium:

Hvordan man laver en baggård akvarium. En baggård akvarium kan være et smukt valg til din værftet.
Hvordan man laver en baggård akvarium. En baggård akvarium kan være et smukt valg til din værftet.

Materialer:

 • Stort akvarium, swimmingpool eller forsyninger til at gøre en
 • Sand og grus
 • Kulfilter
 • Heater
 • Beluftere (enten dem, der foretages til akvarier eller haven springvand)
 • Termometer
 • Vand conditioners
 1. Planlæg rummet. Den mængde plads, du ønsker at afsætte til baghaven akvarium vil bestemme akvariet og andre forsyninger, du har brug for, og også hvilken type fisk du kan holde med succes. Din baghave akvarium skal være rimeligt i nærheden af ​​en stikkontakt, medmindre du er villig til at løbe metrolinjer for elektricitet til at nå akvariet. Hvis du planlægger at have en masse af vandplanter i akvariet, skal du et sted, der får nogle solen.
 2. Køb tanken og forsyninger. Du kan bruge et stort akvarium, eller bygge din egen. Selvfølgelig skal det være vandtæt, ved hjælp af materialer, der vil vare i dit område klima. Hvis du planlægger en baggård akvarium rent til fødevarer, kan du bruge en swimmingpool i stedet for et akvarium. Du kan købe et kit, der indeholder en tank med alle de nødvendige udstyr, eller samle det stykke for stykke. Sørg for, at beluftere, filtrere og varmelegeme er passende for tanken, du gør.
 3. Fyld tanken. Sæt beholderen på plads i din baghave, og derefter udfylde bunden med sand og grus. Dette substrat vil støtte i dannelsen af ​​gavnlige bakterier, filtrere vandet i tanken. Du får brug for mindst tre eller fire inches af sand og grus i bunden af ​​tanken. Derefter fylde tanken med vand, skal du installere udstyret, og lad det sidde i mindst 2 uger, før du tilføjer fisk. Test pH-niveau, hvis det ikke er mellem 6,5 og 7,0, tilsæt vand balsam.
 4. Tilføj fiskene Vælg din fisk med omtanke,. De skal kunne leve med vandkvaliteten og miljø i dit område. Du kan ikke bare besøge dyrehandel og købe nogen fisk, du ser. Undersøg, om du ønsker, at fisk til deres æstetiske værdi eller besøge en lokal dambrug til at købe aktier, hvis du planlægger at spise fisken. Tilsæt fisk til din baghave tanken en ad gangen over en periode på flere uger.
 5. Overvåg tanken. Kontrollér regelmæssigt vandkvaliteten niveauer, og sikre, at tanken opholder sig varmt nok til de mange forskellige fisk, du har valgt. Regelmæssig vedligeholdelse er nøglen til at holde din baghave akvarium sundt. Du kan få brug en indendørs akvarium for nogle fisk, hvis din værftet bliver meget koldt i vintermånederne.

Uanset om du vælger at gøre en baggård akvarium for æstetiske eller føde formål, er det sikker på at blive nydt af hele familien.