E2y

Hvordan man laver en ballon bue dekoration

Enhver god fest skal have dekorationer. Dekorationer gøre enhver fest mere sjov, livlig og mindeværdig.

Et af de mest anvendte festdekorationer er balloner

Et af de mest anvendte festdekorationer er balloner. Balloner er normalt anvendes under børnefester, eller når en voksen føles som at have balloner på hans eller hendes parti. Ballon dekorationer er en billig og relativ nem måde at forvandle din fest fra en kedelig en i en mere livlig fest. Kombinationsklausuler balloner i forskellige farver sammen gøre for en flot og farverig kulisse til din fest. Brug små balloner til at danne buketter og gøre dem til kernen af ​​dine tabeller. Du kan endda være kreativ og bruge balloner og binde dem til dine invitationer. Balloner gøre for en interessant baggrund for fotos, mens spredning balloner gør for en quirky endnu flot dekoration. Balloner kan også gå hånd i hånd med dit tema. For eksempel, hvis du har en Valentine fest kan du placere grupper af røde balloner rundt om i lokalet eller har hjerteformede balloner som gaver efter festen. Balloner er en alsidig måde at gøre din fest endnu bedre.

En af de mere almindelige ballon dekorationer er ballon buer

En af de mere almindelige ballon dekorationer er ballon buer. Balloon buer kan være enkel (noget at dekorere indgangen til dit hus med) eller grandiose (med den bue over swimmingpoolen.) Folk normalt gør ballon buer og placere dem over indgangene til at give gæsterne en følelse af at være velkommen til part. Det første skridt i at gøre en ballon bue er at vælge, om bør du gå med en helium-fyldte ballon bue eller en luftfyldt ballon arch.

  • En helium-fyldte ballon bue kan være noget af en udfordring, fordi du er nødt til at finde en måde at forankre buen og forhindre det i at flyve væk. Du skal først binde balloner til en stærk nylon line. Derefter kan du vælge at sætte et net eller net over ballonerne til at give det mere form. Så ville du brug for noget at forankre buen. Du kan binde det ned med vægte (cinder blokke eller en pose af mursten ville gøre), eller du kan binde det ned til noget (træer, stolper eller nogen grund er til rådighed). Du ville ikke behøver at afstive buen, fordi helium inde i balloner ville løfte hele bue op.
  • Med luftfyldte balloner på den anden side er en anden række udfordringer. Dybest set, kan du starte på samme måde med de helium fyldt dem, binde balloner til en lang stærk nylon snor eller for noget endnu stærkere og fleksibel, en aluminium stang eller nogle rør lavet af plastik. Det gode ting her er du ikke behøver at forankre buen fordi de ikke vil flyde ud ligesom helium dem. Du vil have noget at holde op ballonen arch denne gang, da det ikke vil rejse sig af sig selv. Du kan binde enderne først, og derefter bruge pæle til at understøtte og støtte ballonen arch. Hvis du er indendørs, kan du igen binde enderne ned først, og derefter krog den midterste del af buen til loftet for at nå dette buet form du ønsker. Den vigtige del er, at du sørge for rammen af ​​buen er stærk og stabil nok til at vare gennem hele partiet.

Hvordan man laver en ballon bue dekoration. En helium-fyldte ballon bue kan være noget af en udfordring.
Hvordan man laver en ballon bue dekoration. En helium-fyldte ballon bue kan være noget af en udfordring.

Du vil helt sikkert få komplimenter, hvis du har en ballon bue dekoration til din næste fest.