E2y

Hvordan man laver en birdhouse se gamle

Bird huse er gode tilføjelser til ethvert hjem, især for fugleelskere, der finder fred i at høre fuglenes kvidren. Som årene går, tiltrække fugle til reden i fugl huse bliver sværere, og dermed behovet for at gøre fugl huse ser lige så naturlig som muligt.

Indret din birdhouse på en sådan måde, at det ser gamle bidrage til at tiltrække fugle til det og også tilføjer en rustik og forvitret føler, at dit hjem. Hvis du ønsker at vide, hvordan man laver en birdhouse ser gamle, her er de ting, du skal gøre.

 • Kig efter den relevante birdhouse. Find en birdhouse, der er simpelthen lavet med naturtræ og uden ekstra dekorationer.
 • C reate tagsten. Brug en slibning tønde og betjene den med en mellemlang indstilling. Start fra bunden af ​​taget og går fra den ene kant til den anden, gouge ud små sektioner, der er omkring en fjerdedel af en tomme dyb hver. Anvende trykket langsomt og jævnt, så at værktøjet ikke springe ud af snit, der kan forårsage ulykker.

  Hvordan man laver en birdhouse se gamle. Kig efter den relevante birdhouse.
  Hvordan man laver en birdhouse se gamle. Kig efter den relevante birdhouse.

  Må ikke bekymre dig, hvis dybden af ​​hver gouge ikke er den samme, eller hvis de ikke er foret perfekt sammen. Hvad du ønsker, er at gøre tagsten synes forsømt og ikke ofte repareres.

  Gennemfør tagsten på begge tag sider.

 • Tilføj skrabeæg boards. Barn boards er almindeligt anvendt i gamle huse og lader til at forbinde to side om side stykker, der er blevet adskilt på grund af faldende på grund af alderdom. For at gøre denne effekt, skal du fjerne eller skrue taget først.

  Placer birdhouse sidelæns og bruge en lineal og blyant til at markere lodrette linjer på tværs af birdhouse væg. Afstanden mellem linjerne bør ikke være ens, for at antyder tilstedeværelsen af ​​laden boards.

  Tilføj skrabeæg boards. Tilføj grove detaljer.
  Tilføj skrabeæg boards. Tilføj grove detaljer.

  Benytte en roterende værktøj eller tynd savklingen at skærer på væggen. Må ikke gøre hver mærke for dybt. Der er ikke behov for at gøre linjer helt lige eller justeret. Bagefter satte tag tilbage på plads.

 • Tilføj grove detaljer. Brug kværn lidt af et roterende værktøj til at gøre fugl hus ser grovere og forvitret. Gøre snit se en anelse dyb. Tag sandpapir og ru de udvendige vægge af birdhouse. Udjævne de hjørner og kanter.

  Gør huset ser ældre og som om det udholdt en række hårde vejr. Beslut dig for, hvordan du vil tilføje disse grove detaljer.

 • Plette birdhouse. Brug mørk maling til fuldt ud at plette det ydre af birdhouse. Lad det tørre fra få timer op til en dag.

  Når helt tørt, bruge elektrisk slibemaskine eller en almindelig sandpapir til scuff det ydre i uregelmæssige steder, indtil det naturlige træ farve er næsten synlig. Det giver træet et falmet og utiltrækkende udseende.

  Bagefter genfremstille eller re-pletten hele birdhouse, denne gang med en lysere farve. De områder, du scuffed før vil absorbere farve lysere farve, mens de arealer med en mørkere nuance synes mørkere og tungere.

  De varierende grader af lethed i malingen vil gøre træet ser ældre og ældre. Tilføj et lag klar urethan til målstregen for at gøre det vandtæt.


Bortset fra denne teknik i at gøre birdhouse ser ældre, kan du også bruge en fakkel til at brænde kanter og sektioner i birdhouse. Når du er færdig, skal du blot oprette din birdhouse udenfor og vente, indtil fuglene begynder siddende på det.