E2y

Hvordan man laver en ble stabler

En ble stabler er en vidunderlig gave til en baby. Bortset fra at være nyttige, er det også en stor dekorativt element i en planteskole. Her er nogle trin, hvordan du nemt kan lave en ble stabler:

Hvordan man laver en ble stabler. Forbered dine værktøjer og materialer.
Hvordan man laver en ble stabler. Forbered dine værktøjer og materialer.

  • Forbered dine værktøjer og materialer. Få en saks, nogle lige ben, en flad jern, et strygebræt og en symaskine. Du bør også have et målebånd, et stykke pap, en blyant og nogle ark papir. Dine materialer bør omfatte en bomuldsstof (omkring 1 ½ meter), en bøjle (børne-størrelse), en matchende tråd og en strygbart mellemlæg (ca. ¼ yard).
  • Klip din bomuldsstof. Bringe et ark papir. Ved hjælp af din blyant, en halvcirkel form. Det bør være 9 "høj og 13" bred. Dette kommer til at fungere som dit mønster for posens top. Skær den halve cirkel og pin det direkte til stoffet. Derefter skæres omkring halvcirklen. Når den første halvcirkel er blevet gjort, klippe en anden halvdel cirkel. Følg de forrige trin.
  • Hold halvcirkel mønster og pin det til smeltesikringer interface. Skær omkring mønsteret. Igen, du har brug for to stykker. Kig efter den ujævne side af din strygbart mellemlæg. Placer den modsatte forkerte side af stoffet. Fortsæt ved at stryge din strygbart mellemlæg direkte til dit stof.
  • Din næste opgave er at skære et rektangel ud af dit stof. Dets dimension bør være 13 "bred og 22" tall. Du kommer til at bruge det som din taske ryg. Derefter skæres yderligere to rektangler ud af dit stof. De yderligere rektangler skal være 7 "bred og 22" inches høj. Du kommer til at have dem til din taske front. Skær den sidste rektangel ud af dit stof. Det bør være 13 "bred og 9" høj. Du kommer til at indstille den til din taske bund. Når rektangler er færdig, skæres trekanter ud af dit stof. Du har brug for to af dem, 22 "høj og 9" bred. De kommer til at redegøre for de nederste sider af tasken. Sørge for, at hver trekant vokslys til en smal punkt.
  • Stitch din ble stabler. Begynd med din en af ​​dine forreste rektangler. Fold den lange kant over (ca. ½ ", i retning af dit stof vrangen). Efter at en anden fold gøre (ca. ½"). Tryk dine folder mens du syr dem. Brug din matching tråd.
  • Derefter arbejde på de forreste stykker. Placer dem med den højre side på vej op. Stitch deres kanter. Få en af ​​dine forstk på toppen af ​​tasken front. Pin det, søm, og tryk på sømmen. Har de samme trin for rygstykker.
  • Til sidst, så tjek den buede kanter halvcirkler (omkring ½ "). Tryk og sy dem. Tilføj den side trekanter men din sømme skal trykkes åbne. Fortsæt ved foring op usyede kanter og syninger dem. Gå til halvcirkler på toppen af ​​din ble stabler. Pin dem, foran og bagpå. Stitch på kanterne, om en 2-tommer åbning i tasken øverste centrum. Derefter arbejde på den nederste del. Du kan gøre det nemt ved at dreje din ble stabler hovedet.
  • Afslut dit projekt ved at skære et stykke karton, og dække den med stof.