E2y

Hvordan man laver en brude strømpebånd

Det brudesuiter strømpebånd blev oprindeligt lavet til at holde op benet strømper af bruden. Opnåelse notoriety globalt, er det nu kendt som den anden mest anerkendte tilbehør til en brud. Hvis du ikke ved, hvordan man ser ud, er det en cirkulær strømpebånd, der er lavet af blonder og stof og ofte hvide i udseende. Det er et must for enhver brud, der følger et traditionelt bryllup. Med dette, mens de fleste kvinder for en, der allerede pre-made til nogle vælger at gøre deres egne brude strømpebånd. For én, er det meget omkostningseffektiv og en anden ting er, at du kan tilpasse det til hvordan det afspejler dit ønske og din personlighed. Du kan oprette noget så simpelt som et hvidt bånd eller så ekstravagant som et strømpebånd, der har et væld af farver eller andre motiver. Hvis du er interesseret i at lære hvordan man laver en brude strømpebånd, så læs videre.

Hvordan man laver en brude strømpebånd. Materialer du skal bruge.
Hvordan man laver en brude strømpebånd. Materialer du skal bruge.

  • Materialer du skal bruge til denne opgave, skal du bruge følgende:. En strimmel af stof fortrinsvis tre inches lang og 1 ½ gange større end dit ben måling (låret), et stykke elastik omkring en halv tomme i bredden, blonder trim samme længde og bredde som stof og noget tilbehør eller dekorationer at tilføje til det færdige produkt. Det er op til dig, hvilke dekorationer du ønsker. Du kan gå over toppen eller gøre det så simpelt som du kan. Det er virkelig op til dig.
  • Procedure. De første ting, du bliver nødt til at gøre, er at tage din strimmel af stof og fold det på midten. Fold det fra toppen, på langs og sørg for, at den indvendige del vender mod dig. Fortsæt derefter ved at sy kanterne af stoffet for at gøre et rør. Den næste ting du skal gøre er at tilpasse sømmene og strygning det til at gøre stoffet fladt. Du vil nu sy blonder i bunden af ​​stoffet, der vil så blive fulgt op ved at prøve det på for størrelse. Hvis du er komfortable nok, så prøv det på med elastikken at måle, hvor du vil klippe det efter den helt rigtige størrelse. Når du har foretaget målinger, kan du nu fortsætte med at sy elastikken og blonder til slutningen af ​​stoffet for at fuldføre processen.
  • Dekorationer. Du kan tilføje tilbehør såsom sommerfugle, perler eller perler til strømpebåndet ved blot at bruge lim og knytter dem én efter én. Sørg for, at de ikke er alt for rodet, da det kan ende med at se tacky. Lad limen tørre, før du bruger strømpebåndet som tilbehør kan falde af, hvis limen stadig er våd.


Derudover kan du også vælge farven på stoffet for sort

Derudover kan du også vælge farven på stoffet for sort. Du kan vælge andre farver bortset fra hvid, afhængigt af hvad du ønsker, og motivet for brylluppet. Ud over at bruge det selv, kan du også lave strømpebånd til brudepiger. Selvfølgelig ville du virkelig nødt til at bruge en anden farve for dem. Nu hvor du ved hvordan man laver brude strømpebånd, kan du nu lave en på din egen til dit bryllup! Bedste ønsker!