E2y

Hvordan man laver en eremitkrebs levested

Eremitkrebs gør en stor kæledyr for nogen

Eremitkrebs gør en stor kæledyr for nogen, fordi eremitkrebs er nemme at tage sig af og er en glæde at have. Selvom eremitkrebs er enkle kæledyr, eremitkrebs stadig særlig pleje ligesom alle andre kæledyr. Eremitkrebs har brug for et habitat med visse elementer og har brug for en vis mængde fugt.

Hvad du har brug for din Hermits Crab s Habitat:

 1. 10 Gallon Aquarium med en Screen Cover-køber ikke ind at tænke din Hermit Crab kun brug for en lille smule plastbeholder. Eremitkrebs brug for en plads stor nok til, hvor han kan gå og tunnel i, og en 10 gallon tank skal gøre arbejdet.
 2. Brugde Light-Denne brugde lys godt holde din eremitkrebs levested ved en passende temperatur. Også det gør et fantastisk sted for din Hermit Crab til bad i varmen (eremitkrebs generelt som denne).
 3. Mad og vandskåle-Dette vil være der, hvor du sætter mad og vand du fodrer din Hermit Crab. Jeg vil anbefale at få plastskåle da de er meget nemmere at rengøre end glas retter.
 4. Substratet-Dette er, hvad der vil dække bunden af ​​din eremitkrebs levested. Du har sikkert ønsker at få noget, der gør det lettere for din Hermit Crab til tunnel i, af denne grund anbefaler jeg at få Coconut Fiber.
 5. En Shelter-Dette vil være en lille log eller nogle små husly, at din Hermit Crab kan kravle ind i, så han kan skjule eller sove.
 6. Termometer og hygrometer-Det vil blive placeret inde i din eremitkrebs levested. Det vil hjælpe dig kan holde øje med de temperatur og luftfugtighed, så de ikke kommer til høj eller at de ikke får for lav.
 7. Tilbehør og Dekorationer-Hvis du ønsker noget lidt ekstra at tilføje en mere elegant look til din Hermit Crabs levested, vil jeg anbefale følgende: falske planter, sten, drivtømmer og skaller.

Opsætning din Hermit Crabs Habitat:

Hvordan man laver en eremitkrebs levested. Eremitkrebs gør en stor kæledyr for nogen.
Hvordan man laver en eremitkrebs levested. Eremitkrebs gør en stor kæledyr for nogen.

 1. Tag din tank, og placere den, hvor du ønsker det skal være. Men før du går videre til næste trin, skal du sørge alle etiketter eller klistermærker, der kunne være på tanken er slukket.
 2. Dernæst tager substratet og dumpe det i tanken. Så tage din hånd og køre den over klump af substrat, indtil det er endda hele tankens gulv.
 3. For det tredje, tage termometer og hygrometer. Sæt dem op henhold til de anvisninger, der fulgte med dem.
 4. Fjerde tage din hånd og grave et lille hul, dette er, hvor du vil placere mad og vandskåle. Dette vil gøre det lettere for Hermit Crab at nå sin mad.
 5. Endelig tager alt det ekstra som legetøj og husly og placere dem på en måde, så den Hermit Crab stadig har plads til at gå rundt.