E2y

Hvordan man laver en fred lilje og betta fisk tank

Der er mange debatter om

Der er mange debatter om, hvorvidt Peace Lily og Betta fisk kan sættes sammen i en tank til dekoration. Nogle siger, det er muligt, fordi Betta fisk er en lav vedligeholdelse fisk, der kan overleve indånde atmosfærisk luft. Naysayers, i mellemtiden, insistere på, at denne opsætning mangler vand filtrering for at gøre den egnet til en fisk at leve i.

Hvis du ønsker at finde ud af for dig selv, hvis dette arrangement er en god idé, er der nedenfor en procedure om, hvordan man gør dette, mens du gør dit bedste for at holde Betta fisk sundt:

  • Køb de elementer, du har brug for. Du skal bruge en betta fisk, en fred lilje, en stor vase, en plastik låg eller kop, stykker af dekorative sten eller glasperler, en kniv eller en saks, en lille fisk netto, en vand conditioner eller en flaske vand, og et bånd til at gøre en fred lilje og beta fisk tank. Mand betta fisk er normalt mere farverig end hunnerne, så medmindre du ser en levende kvindelig fisk i en dyrehandel, skal du bruge en mandlig fisk til din tank. Når du køber en vase, se om du kan finde en stor vase med en plastik låg i håndværk butikker. Hvis du ikke kan finde en, købe en vase med en hals bred nok til at rumme den fred lilje stængel. Derefter erhverver et plastlåg eller kop, der kan dække mundingen af ​​vasen.
  • Rens elementerne. Vask vase og stenene eller perler grundigt med vand, og der er afsat. Næste, sættetid rødderne af fred lilje i et par minutter i et bassin med vand for at blødgøre snavs. Placer rødderne under rindende vand, og fjern forsigtigt snavs med fingrene. Sæt fred lilje side.
  • Placer stenene. Lægge et lag af sten eller perler på bunden af ​​vasen. Hvis du bruger farvede perler, arrangere det så farverne danner et harmonisk design.
  • Tilsæt vand. Selvom du kan vælge at bruge flaske vand i din tank, det er dyrt i det lange løb, fordi du er nødt til at skifte vand ofte. Sætte vand conditioner i ledningsvand er mere økonomisk, da den er billig og kræver kun nogle få dråber.
  • Hæld vand til vasen, indtil det er en tomme under vase hals. Sørg for at oprette denne ydelse, da dette vil tjene som åndehul for betta fisk. Hvis du har brugt vand fra hanen, satte balsam på vandet, at følge instruktionerne i dens boks.
  • Forbered fred lilje. Opret et hul i midten af plastik låg eller kop. Den lilje skal passe gennem hullet, men passe på ikke at gøre hullet for stor. Sæt lilje gennem hullet.
  • Tilsæt betta fisk. Forsigtigt snuppe betta fisk fra sin beholder med en lille fisk net. Ved hjælp af en fisk netto giver dig mulighed for at fange fisk uden også at få vandet fra sin beholder.
  • Placer fred lilje. Sæt plastik låg med fred lilje på vasen. Put nogle sten eller perler på plastik låg at vægte den ned.
  • Binde bånd. Wrap et bånd rundt om vasen hals som en prikken over i'et.


Peace liljer er nemme at passe

Peace liljer er nemme at passe, da de ikke behøver meget vand og sollys. Det samme kan ikke siges imidlertid til betta fisk, på grund af fraværet af et vandfilter i vasen. For at holde din betta fisk sundt, så sørg for at udskifte sit vand mindst tre gange om ugen. Også, glem ikke at fodre din betta fisk med pellets, frosne artemia, og frosne blod orme en gang hver anden dag.

Hvordan man laver en fred lilje og betta fisk tank. Køb de elementer, du har brug for.
Hvordan man laver en fred lilje og betta fisk tank. Køb de elementer, du har brug for.

Held og lykke med at finde ud af, om dette miljø er godt for en betta fisk. Hvis din fisk viser tegn på dårligt helbred, skal du fjerne fiskene straks fra vasen og sætte det i et akvarium eller fisk skål.