E2y

Hvordan man laver en hest tæppe mønster

Hestedækkener er normalt placeret på en hest, når vejret er koldt, mens hesten græsser på græs, eller når det går ud på ture. Denne særlige tøj sikrer, at din hest, hvis beskyttet fra alle de barske elementer af de koldere måneder. I sommermånederne kan hestedækkener være til gavn for din hest så godt. Brug flyve ark eller letvægts tæpper fremstillet af materialer, der er perforerede, kan beskytte dyret mod insekter og fluer, der kan skade ham, samtidig tillader luft at gå gennem materialet. Dette holder ham kølig på trods af den beskyttende beklædning. Vandtæt tæpper er også populært for områder, hvor regnvejr er ganske almindelige. Køling hestedækkener, på den anden side, sænke temperaturen af ​​hesten efter en hård træning. Hestedækkener kan være ganske dyrt at købe, og det ville være en god idé at lave dine egne, med materialer, du vælger, at skære ned på udgifterne. For at gøre en hest tæppe, skal du først og fremmest nødt til at skabe et mønster, der tjener som din guide, når du syr tæppet. Her er hvordan du gør det:

Hvordan man laver en hest tæppe mønster. Du vil nu begynde at måle din hest.
Hvordan man laver en hest tæppe mønster. Du vil nu begynde at måle din hest.

  • Dine materialer til dit mønster vil omfatte et målebånd, en saks og mønster materiale, fortrinsvis en gammel, flad plade på størrelse med en dronning eller king size seng, eller en gammel hest tæppe. Du vil gerne bruge dette mønster flere gange, så sørg for, at det materiale, du bruger ikke gør Tatter eller flosse i kanterne fra hyppig brug.
  • Du vil nu begynde at måle din hest. Dybest set, alle hestedækkener følger et bestemt design dækker tønde af hesten fra det punkt mellem skulderbladene ned til halen, og hængende i bunden af ​​albuerne til joint på hans bageste lemmer. Det ville være bedst at have en ledsager, når måling eller i bedste, binde hesten, så det bliver stille, mens du gør det.
  • Sørg for at din hest står nøjagtigt på hans mest normale position. Bo på venstre side af din hest holde på din venstre hånd i slutningen del af din målebånd. Indstil denne del på det område, hvor halsen af ​​hesten forbinder midten af ​​brystet. Nu trækker målebåndet ned på længden af ​​hestens venstre side mod hans skulder område, som er det bredeste. Hold på at trække på målebåndet på samme måde til så langt som du kan nå.
  • Skriv ned din måling markerer det område, du nåede med tommelfingeren på højre hånd. Gå nedad til det punkt, du har markeret, og indstille din båndets ende her. Med din højre hånd, holde på tegning din målebånd ned på længden af ​​den side af din hest, og på tværs til balder 'område. Skriv dine målinger ned, tilføjer både målinger for at få størrelsen af ​​hele tæppet.
  • Nu hvor du har den hestedækken s komplette målinger, vil du begynde at gøre dit mønster. Indryk mønster materiale på toppen af ​​en glat, jævn overflade og trække i alle målinger af din hest på det, gør det muligt at tilpasse det område af materialet. Brug dine saks til at klippe alt omkring, hvad du har tegnet, hvor nu bliver mønstret for din hest tæppe.


Det gode ved at gøre din egen hest tæppe er, at du er i stand til at vælge hvilket som helst materiale, du ønsker at bruge til det og bruger en minimal mængde af penge. Samtidig er din hest komfortabel med sit tæppe passer præcist til hans størrelse.