E2y

Hvordan man laver en kupon bog gave til nye mor

Hvis du og din kone havde for nylig dit første barn

Hvis du og din kone havde for nylig dit første barn, en af ​​de bedste gaver, du kan give til den nye mor er en kupon bog gave. En kuponhæfte gave er, hvor du vil placere kuponer, som den nye mor kan indløse, når hun kan lide. Indholdet af den nye kupon er ting, den nye mor kan finde nyttige. Her er hvordan.

Hvordan man laver en kupon bog gave til nye mor. Find ud af, hvad den nye mor ønsker.
Hvordan man laver en kupon bog gave til nye mor. Find ud af, hvad den nye mor ønsker.

  • Find ud af, hvad den nye mor ønsker. Først og fremmest, er du nødt til at bestemme præcis, hvad den nye mor har brug for, og hvad den nye mor ønsker. Fordi hun er en ny mor, vil de fleste af hendes tid blive brugt på at lære at tage sig af barnet. Nogle af de bedste kuponer, som hun derfor har brug for, er dem, der giver hende en pause fra hendes opgaver. Nogle af de kuponer, som du kan gøre er kuponer, der vil give hende til at lade dig, manden, tage sig af barnet. Vær specifik, så du har flere kuponer til at give. For eksempel kan man kupon blive navngivet, "Diaper Change kupon." Det betyder, at du bliver nødt til at ændre bleer dig selv, når den nye mor beslutter at indløse kuponen.
  • Indsnævre kupon indhold. Der er naturligvis mange ting, som en mor behov, og som kan hjælpe med at gøre hendes dag mindre hektisk. Du er nødt til at begrænse de kuponer til omkring femten til tyve elementer, du hun vil virkelig finde nyttige. For eksempel kan du oprette kuponer, der giver den nye mor til at tage en pause fra husarbejde eller fra våger over barnet. Du kan endda oprette en kupon, der er vil give mor en hel dag eller weekend alle til sig selv.
  • Design bogen. Når du har angivet alle de elementer, der vil blive placeret i bogen kupon, skal du oprette et design for bogen. Husk, bogen er også en gave punkt på dagsordenen, og har æstetisk og emotionel værdi samt utilitaristisk værdi. De bedste designs til kuponen gave bogen er dem, der er baby-tema. Der er mange billeder og skabeloner, som du kan bruge fra nettet. Du skal blot downloade disse på din computer og bruge programmer som Microsoft Word til layout design og at indtaste de kuponer.
  • Udskrivning af bogen. Når du er færdig med design, er næste skridt er at udskrive papiret. Sørg for at du vælger specialpapir for gaven bogen, så det vil se smuk som en gave. Besøg din lokale kunst forsyninger shop for en samling af de fineste papirer, som du kan bruge. Efter udskrivning af bogen, punch et hul i toppen af ​​papirark og bruge en blonde bånd til at binde de kuponer sammen.


Når du har givet den nye mor til kuponer gave bogen

Når du har givet den nye mor til kuponer gave bog, så sørg for at du er klar og parat til at gøre alle de ting, der er opregnet i kuponer gave bogen. Husk, der er ingen tid specifikationer, når det kommer til kuponer, og den nye mor har valget af hvornår du skal bruge kuponer. Med disse trin, bør du være i stand til at skabe en nyttig gave til nye mødre.