E2y

Hvordan man laver en læder hundehalsbånd

Bark-garvet læder er udnyttet til det meste håndværk-making på grund af sin robuste funktion. Tænk over, hvordan mindre elasticitet virker for sadler og sålerne på dine sko. Du kan også oprette et hundehalsbånd ud af det samme materiale. I et snuptag, vil du have dit kæledyr alle buckled op og elegant på det. Her er hvordan man laver en læder hundehalsbånd.

  • Bestem krave størrelse. For at bestemme længden få omkredsen af ​​din hunds hals og sætte i yderligere 3 til 4 inches. For at bestemme bredde, kopiere målingen af ​​spændet indvendige bredde. Skær kraven fra læderet baseret på den resulterende dimension.
  • Forme haler af kraven. De fleste halsbånd har kanter, der er triangulært pegede, buede eller kvadreret gerne, at en sømands. Vælg enhver form du ønsker. Du kan faktisk gøre noget ud af bunden. Hvis du har en i tankerne, spore, at stil på læderet. Brug en barbermaskine kniv og en barberkniv at forme halerne og skær det overskydende.
  • Fold kraven tilbage. Starting 1,5 inches fra kraven haler, en krølle skabe ved at folde bagsiden af ​​kraven. Tag en slot punch og lad dens puncher krydse den midterste punkt i folden. Position den ene hånd, som om at hamre den puncher og ramte håndtag med en forhammer eller træblok. Hold hamre på slot punch, indtil du trænge ind i læderet.
  • Punch huller til nitter. Punktere to-huls sæt, der tilslutter med placeringen af ​​nitter på spændet. Disse slots bør kun være størrelsen af ​​endepunkter af nitter. På den udfoldede side fra den krølle, sted to huller, der er ¼ væk fra hver ende og ¼ væk fra den længste kant af kraven. Juster disse huller med en anden to, der er oprettet på den foldede side fra folden. Brug dorn broaches og en hammer til at skabe den helt rigtige størrelse af slots
  • Farve læderet. Udjævne kanter og stemple læder med design. Dye læderet med enhver farve du ønsker. Lad det tørre, før du gnider den med sadel sæbe eller fod olie. Når du er sikker på at det er ren, skal du tørre smøremiddel med avisen.
  • Tilpas kraven. Fastgør nitter til deres respektive pladser. Placer nitte hætter at holde dem på plads. Dernæst placeres krave omkring halsen på din hund til at tjekke for komfort. Opret flere huller, der bør være en tomme del fra hinanden for at tage højde for væksten i dit kæledyr.


Dit materiale skal holdes fugtig ved forløb

Hvordan man laver en læder hundehalsbånd. Bestem krave størrelse.
Hvordan man laver en læder hundehalsbånd. Bestem krave størrelse.

Dit materiale skal holdes fugtig ved forløb. Du kan holde det fugtig ved at sprøjte vand eller gnide med en våd svamp fra tid til anden. Læderet er nemmere at arbejde på, når det forbliver i denne tilstand. Det er også bedst at planlægge om din krave størrelse og stil til at hjælpe dig med at spare ressourcer. Du bør vælge såvel en passende spænde til krave. Og hvis der er én ting, du ikke bør overse i processen, er det komforten af ​​din hund, mens iført læder krave, du har foretaget.