E2y

Hvordan man laver en mave band for en mandlig hund

En af de værste mareridt af et hjem ejer er den vedvarende vandladning af sin hund inde i hjemmet. Vandladning er en hunds måde at markere sit territorium. Træning en hund kan være en effektiv måde at undgå denne adfærd, men de fleste hundeejere ikke har tid og disciplin at træne deres kæledyr. Dag, den mest populære opløsning, der anvendes til at undgå og omdirigere en hunds urin er ved anvendelse af en mave band. Du kan overveje maven bandet som en ble for en hanhund. Med lidt måling og sy, kan du nu sikre en urin-fri hjem.

  1. Det første skridt i at skabe din hund urin ble er at måle din hunds mave. Brug et målebånd til dette.
  2. Få en stribe af flannel og klippe det til at matche måling af din hunds mave. Sørg for, at striben af ​​flonel du bruger, er bred nok til at tillade 3-4 langsgående folder. Folde det flere gange vil forøge absorptionen og styrken af ​​maven båndet. Indsættelse af strimler af bomuld eller uld langs folderne er stærkt anbefales at sikre fuldstændig absorption.
  3. Når du har flere folder på plads, sy kanterne af folderne sammen. Det anbefales, at du bruger en symaskine for sting. Hvis en symaskine er tilgængelig, kan du gøre det i hånden.
  4. Der fremstilles en strimmel af velcro at blive syet på hver ende af maven båndet. Velcro vil være din primære materiale for at sikre og stramme maven bånd omkring hunden. Igen, kan du sy de Velcrobånd ved hjælp af en symaskine eller i hånden. Sørg for, at når du sy de 2 sider af Velcro på hver ende af båndet, at det passer, og giver mulighed for justeringer bør størrelsen af ​​hundens mave forandring.
  5. Wrap maven bandet rundt om hundens mave og sikre begge ender med velcro. Kontroller, at hundens penis er indsat og fastgjort i maven båndet. Når du fastgør velcro, så sørg for at det er stramt nok til at holde hundens penis på plads. Dette vil sikre, at enhver urin vil blive omdirigeret til og absorberes af bandet.

Tips og advarsler

Hvordan man laver en mave band for en mandlig hund. Få en stribe af flannel og klippe det til at matche måling af din hunds mave.
Hvordan man laver en mave band for en mandlig hund. Få en stribe af flannel og klippe det til at matche måling af din hunds mave.

  • I stedet for velcro, kan ved hjælp af bæltespænder til maven bandet låsen være et andet alternativ.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge en mave band, kan du vælge at træne din hund i stedet. Læs bøger om huset uddannelse en hund. Det er et klogt træk at træne dine hunde at tisse uden for dit hjem på det tidspunkt, hvor du går din hund. Danner en vane vil træne hunden til at holde sin vandladning indtil han er gået.

En hund er en mands bedste ven

En hund er en mands bedste ven. Desværre urin ikke. Anvender en mave band til at fungere som en hund ble vil sørge for sikkerhed og renholdelse af dit hjem. Det anbefales stærkt at foretage flere mave bands til at sikre, at din hund har en ren band hele tiden.