E2y

Hvordan man laver en oksetalg fugl feeder

Hvis du ønsker at tiltrække en række fugle i din have, skal du placere en fugl feeder. Du kan lave din egen fugl feeder med oksetalg, eller oksefedt, for at tiltrække en endnu mere attraktiv og varieret vifte af fugle, såsom blå jays, kardinaler og Juncos.

Denne enkle hjemmelavede oksetalg fugl feeder er forholdsvis let at lave. Du kan endda få dine børn hjælpe dig ud. Læs nedenfor for at få ideer til at lære at lave en oksetalg fugl feeder.

Hvordan man laver en oksetalg fugl feeder. Få dine materialer sammen.
Hvordan man laver en oksetalg fugl feeder. Få dine materialer sammen.

  • Få dine materialer sammen. Du bliver nødt til at gå til slagteren eller kød sektion af supermarkedet for at købe nogle oksetalg. Få om et pund værd. Hak en stribe af bacon. Du bør også have en håndfuld nødder, fugl frø og en række af frø. Nogle du måske overveje, er græskarkerner og solsikkekerner. Du kan også vælge at tilføje en halv kop havregryn. Hvis du vil, kan du også have omkring tre spiseskefulde jordnøddesmør. Endelig skal du bruge en gammel netpose bruges til løg og hvidløg. Dette er, hvor du vil placere arkføderen.
  • Smelt fedt. Når du kommer hjem, skal du placere en medium-størrelse gryde over medium varme. Placer oksetalg eller kød fedt og smelte det, indtil det bliver flydende form. Dernæst tilsæt bacon og tillade fedt at koge samt.
  • Bland de øvrige ingredienser. Med en træske, tilføje i den halve mængde fugl frø, nødder og andre frø, du vil bruge. Blandingen vil få temmelig tyk, men bland det godt.
  • Form til kugler. Tag gryden fra varmen og øse ud nogle bolde ved hjælp af en stor is scooper. Du kan også vælge at danne det i en eller to store bolde ved hjælp af dine hænder. Vask hænderne grundigt efter for at få fedtet ud af dine hænder.
  • Rulle på nødder og frø. På en dyb tallerken, de resterende nødder og frø kombinere. Tilføj nogle havregryn, hvis du bruger nogle som godt. Dernæst får den oksetalg bold du har lavet, og rul den på et fad, indtil den er helt dækket. Hvis du bruger jordnøddesmør, rulle oksetalg bolden på jordnøddesmør først, derefter rulle det på nødder og frø. Den jordnøddesmør vil hjælpe frøene holde sig til bolden.
  • Sæt feeder i fryseren. Den oksetalg feeder er nu klar til at blive puttet i fryseren. Sæt oksetalg bold i løg netpose og sted inde i din fryser. Lad det inde natten over for at sikre, at alt hænger sammen.
  • Hæng på træet gren. Den næste morgen, skal du fjerne oksetalg feeder fra fryseren. Hæng netpose på en lavtliggende gren.


Når du hænge den oksetalg fugl feeder

Når du hænge den oksetalg fugl feeder, hvis du venter et stykke tid, vil du bemærke fugle vil begynde at strømme til træet, hvor du hang det. Nyd at se de fugle som det fester på arkføderen. Både store og små fugle kan drage nytte af fugl feeder. Sørg for at udskifte det, når du bemærker frøene og nødder er væk.